Dns Probe Started Problemi Ve Ek Bir Problem

0

Dns Probe Started problemini nasıl çözebilirim? Bilgisayarım internete bağlanmıyor, ipconfig,flushdns, şeklindeki talimatları içeren çözüm önerilerini uyguladım onların da bir faydası olmadı.Ayrıca complete internet repair programını çalıştırıp repair yaparken 10 aşamalı repairin bir aşamasını hep atlamak zorunda kalıyorum. Çünkü bir aşamada şöyle bir uyarı geliyor:''wuaclt bulunamadı. lütfen adının doğru yazıldığından emin olun.''

 

Wuaclt neden PC'mde eksik? Sırf bu dosya eksik olduğu için eskiden her seferinde internet bağlantı problemimi çözen Complete Internet Repair adlı program mecburen işlevini gösteremiyor. 10 aşamanın 10'u da gerçekleşmesi gerek repair esnasında.

 

Ayrıca telefondan da bağlanamıyorum modeme. Modemi resetledim kapatıp açtım yine olmadı. 

 

Ne yapmalıyım? Teknik servise mi ihtiyaç var? Bu zaruri mi? Ben çözemez miyim?

 

Cmd penceresi açılarak yapılacak bütün çözümcül uygulamaları denedim bir netice vermedi. Son olarak, kablosuz ağa bağlanmaya çalışıyorum, wi-fi yani.

pcx24 pcx24 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

       Merhaba,
    http://www.whatisdll.com/dll-fixer/DLL-hata-tamir-araci-indirin.html bağlantısındaki programı indirirseniz. Kaybolan dosyaları kolayca onarabilecektir.

    sempiternal sempiternal (26)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Dll Suite'in hiçbir faydası olmadı. pcx24 8 yıl önce
    • Benim wuaclt denen şeyi PC me manuel olarak yüklemem gerek bana bir link verin. Ne dll filex fixer ne de dll suite in hiçbir faydası yok bu konuda. Aratıyorum bulmuyor wuaclt'yi taratıyorum halletmiyor wuaclt eksikliğini. pcx24 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol