Dosya Eki Açılamıyor

0

Facebook paylaşımlarında Dosya Eki Açılamıyor Bu dosya eki silinmiş olabilir veya bunu paylaşan kişinin bunu seninle paylaşmaya yetkisi olmayabilir. hatası alıyorum.

Dosya Eki Açılamıyor hatasının çözümü nedir?

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Dosya Eki Açılamıyor hatası genelde yükleme sırasında oluşan hatalardan kaynaklanır. Eğer Facebook grup yöneticisiyseniz ve telefondan yükleme yapmayı deniyorsanız öncelikle yükleme yapmak istediğiniz dosyanın adını değiştirmeyi deneyin. Dosya adında boşluk veya tuhaf karakterler olması Dosya Eki Açılamıyor  hatasına sebep olabiliyor.

    Diğer bir durum, Facebook Dosya Eki Açılamıyor hatasına genelde telefon üzerinden yüklemelerde karşılaşıyoruz. Bu durumda telefondaki Facebook uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin. Bir de Facebook web sitesi üzerinden dosya yüklemeyi deneyin.

    Eğer Facebook grubunun sıradan bir üyesiyseniz Dosya Eki Açılamıyor hatasını siz düzeltemezsiniz. Grup paylaşımı herkese açık olarak yapıldıysa ve yine de Dosya Eki Açılamıyor hatası alıyorsanız yapmanız gereken paylaşım yapan kişiyi uyarmak olmalı.

     

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol