Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi - Chrome 75 sürümü için

0

Google Chrome'da bir dosya indirmek istediğimde Bu dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi. hatası alıyorum. Dosyayı saklayamıyorum.  Sadece sil seçeneği var. Bu dosyayı nasıl indiririm?

alattin alattin (16984)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatasının çözümü:

    Google Chrome (Chrome sürüm 75) Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatası alıyorsanız muhtemelen oyun hilesi, yama veya crack indiriyorsunuz demektir. Chrome tehlikeli olabilecek dosyaların indirilmesini engeller. Bu dosyaları indirmek için bir kaç seçeneğiniz var.

    Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatası, bir dosya Google Chrome tarafından şüpheli görüldüğünde ortaya çıkar. Bu dosyada virüs olabilir anlamına gelir. Aşağıdaki işlemleri dosyanın temiz ve güvenilir olduğundan eminseniz yapın. Aksi halde bilgisayarınıza virüs bulaşabilir. İndirdiğiniz dosyayı buraya tıklayarak virüs taramasından geçirebilirsiniz: uzmanim.net virüs tarama

    Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi  çözüm (pratik yöntem):

    Bu yöntem pratik fakat kalıcı olmayan bir yöntemdir. Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatası aldığınızda klavyeden CTRL ve J tuşlarına birlikte basın. Bu karşınıza indirilenler bölümünü getirecektir. Burada Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatası aldığınız dosyanın yanında Tehlikeli dosyayı tut seçeneğine tıklayın. Ardından açılan uyarı penceresinde Korumaya Devam Et seçeneğine tıklayın. Artık dosyaya erişebilirsiniz Chrome dosyayı indirecektir.

    Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi  çözüm (Kalıcı yöntem):

    Bu yöntem Dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi  hatasını ve uyarısını tamamen kapatacaktır.

    Google Chrome adres satırına şu satırı kopyalayın ve yapıştırın:

    chrome://settings/syncSetup

    Bu dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi çözüm

    Daha sonra Gizli Göz Atma seçeneğini kapalı hale getirin. Artık Bu dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatası karşınıza gelmeyecektir. Bu çözüm Bu dosya tehlikeli olduğu için Chrome tarafından engellendi hatasının kesin çözümüdür.

    Gizli Göz Atma seçeneği, riskli görülen dosyaların Chrome tarafından virüs taramasından geçirilmesini sağlar. Eğer indirdiğiniz dosyada virüs olmadığına eminseniz bu seçeneği kapatın. Daha sonra dilerseniz bu seçeneği açabilirsiniz.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol