Dosya veya klasör kopyalama hatasını nasıl çözebilirim?

0

Windows 10 işletim sistemi olan bilgisayara telefondaki resimleri ve videoları atarken "Dosya veya klasör kopyalama hatası belirtilmemiş hata " hatası alıyorum çözümü nedir ?

mutecessis mutecessis (216)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    "Dosya veya klasör kopyalama hatası"nın çözümünü bilmiyorum ama sana onun yerine daha pratik bir dosya aktarma yöntemi önerebilirim.

    Shareit programı var. Telefondan bilgisayara kablosuz ve internetsiz hızlı bir şekilde dosya aktarmanı sağlıyor. Onu bir deneyebilirsin. SHAREit ile PC-telefon arası kablosuz dosya aktarımı nasıl yapılır? konusunda telefondan bilgisayara kablosuz dosya nasıl aktarılacağını anlatmıştım. Linke tıklayarak okuyabilirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @farurhenho bu program iş görür teşekkürler ama bu sorun neden ortaya çıktı nasıl çözülür onu merak ediyorum . mutecessis 5 yıl önce

    0

    Dosya veya klasör kopyalama hatası genelde bozuk, hasar görmüş medyalarda karşına çıkar. Örneğin Sd kart  veya DVD gibi bir medyadan kopyalama yapıyorsan medya dosya sistemi hasar görmüş olabilir veya fiziksel bir hasar söz konusu olabilir.

    Dosya sistemi hasarlıysa (DVD için söz konusu olamaz) chkdsk gibi bir komutla dosya sistemi taraması ve onarması denenebilir.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol