Dosyayı değiştiremiyorum silemiyorum

1

... adlı dosyayı hiçbir şekilde silemiyor, adını değiştiremiyorum, bir program veya zararlı engelliyor olabilir. Bu dosyaya erişim için .../administrator size izin vermelidir diye hata alıyorum. Ayarlardan erişime izin verdiğimdeyse bu dosya bir program tarafından kullanılıyor hatası veriyor.
Çözüm aşağıdadır.
 

woow woow (18)
6 yıl önce sordu

  • Başlıkta "ÇÖZÜM" gibi belirtmek doğruda değil, gereğide yok. Zaten "çözüm" olarak kabul edimiş konuların başlıkları yeşil renk alarak kendilerini belli ediyor. Gereği olmayan "ÇÖZÜM" ifadesi (belirtmesi) kaldırıldı. temmuz 6 yıl önce
  • "Çözüm paylaş" konularıda aynı şekilde.. temmuz 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


1

Öncelikle bir şuraya gidin sonra geri dönünüz. https://uzmanim.net/soru/erisim-engellendi-hatasi-windows-8/7976
 

  •  Eğer işe yaramadıysa http://lockhunter.com/ sitesinden programı indirip kurunuz.
     
  • Kurulumun ardından silemediğiniz, adını değiştiremediğiniz klasör, dosyaya sağ tıklayıp "What is locking this folder?" a basınız yönetici izni isteyebilir eğer isterse evete tıklayınız.
  • ​​​​​​​Program o dosyaya erişimi engelleyen programı gösterecektir eğer o programı elle kapayabiliyorsanız öyle kapayın. Eğer yapamıyorsanız sol alt köşede Unlock It! tuşuna basıp uyarıyı onaylayın, dosyanız erişime açık olacaktır. Programın penceresini kapadığınızda dosyaya erişimi birdaha kaybedebilirsiniz o yüzden işiniz bitene kadar açık bırakmanızı tavsiye ederim.
woow woow (18)
6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol