Driver Easy Güvenilir Midir?

0

Driver Easy (Driver Yükleme) Programı Güvenilir Midir? Driver Yüklerken Doğru Driverlerı Mı Kuruyor? Hangi Şirket Geliştirmiştir? Tavsiye Eder Misiniz?

veysi2023 veysi2023 (149)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Driver Easy Sitesi -> https://www.drivereasy.com

    Driver Easy yerine daha bilindik daha kullanışlı olarak şu programları öneririm. 

    • Driver Booster 
    • Driver Pack 

    Driver Pack 'ın  online olarakta driver tarayıp güncelleme avantajı var.

     

    En mantıklı driver yüklemek " anakartın marka-modeline göre kendi sitesinden indirmek / leptoplarda ise markanın sitesinden indirmek "

    Ekstra bazı driverleri " Aygıt Yöneticisine Sağ Tık yaparak Sürücü Yazılımını Güncelleştir " diyerekte güncelleme yapabilirsin.

     

    ybaskin34 ybaskin34 (1440)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Sürücü yükleme konusunda deneyim sahibi değilsen Driver Easy  gibi programları kullanmanda bir sakınca yok. Driver Easy  güvenilir bir program. Hong Kong merkezli Easeware Technology adında bir şirkete ait. El ile tek tek kurmanı tavsiye ederim ama bununla uğraşamam dersen kullanabilirsin.

      hakan hakan (15394)
      4 yıl önce cevaplandı

      • Ama bazen yanlış driverler yüklüyor ve pc ye zarar vere biliyor driver booster de yaşamıştım bunda da belki o sorundan vardır en iyisi el ile güncellemek darkcrak 4 yıl önce
      • @darkcrak Sürücü yüklemeyi bilmeyen biri için bu tür programlar önerilebilir. El ile yüklediğin sürücü de hatalı çıkabilir. Bir defa hatalı yükledi diye sürekli hatalı yükleyecek gibi bir durum yok. Adam nereden nasıl sürücü indireceğini bilmiyorsa ona ısrarla el ile tek tek yükle demek mantıklı değil. Zaten adamın bilgisi sınırlı. Bilse zaten gelip sormaz. hakan 4 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol