Duran kotalı ne demek?

0

Arkadaşlar bugün bir kaç sitede 1 Nisan 2019 dan itibaren internet paketleri duran kotalı ya geçecek gibi bir şeyler okudum. Duran kotalı ne demek kota geri mi geliyor?

acemiadam acemiadam (220)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Duran Kotalı İnternet Tarifesi tarifende belirlenen ücret her ay sabit olarak faturana yansıyacak. Duran kota'da tarifede belirlediğin GB'a ulaştığında internet hizmetin durdurulur. Duran kota'da tarifende GB aşım ücreti faturana yansıtılmamaktadır.

    Örnek verecek olursan 

    Modeminin fiyatı 29 TL Kotan ise 10GB ve kotayı aştığın gibi internetin gidecek ve farutana 29 TL Yazacak faturan'da hiç oynama olmayacak sadece internetin gidecek modeminin yenilenme günü geldiğinde ise yine eskisi gibi internete gire bileceksin 

    darkcrak darkcrak (5168)
    5 yıl önce cevaplandı

    0

    Türk Telekom bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamanın tamamına buradan ulaşabilirsin: Türk Telekom "duran kotalı internet" açıklaması

    Türk Telekom diyor ki: ".....Ancak o tarihten sonra paketi ‘kotasında duran’a dönüşecek” ifadesi tamamıyla gerçek dışıdır, 1 Nisan’dan sonra da taahhütlü ya da taahütsüz bir şekilde Türk Telekom internet ailesine katılmış mevcut müşterilerimiz limitsiz bir şekilde internetin keyfini sürdürmeye devam edeceklerdir."

    Açıklamaya göre 1 Nisan 2019'dan sonra Türkiye genelinde internette kota bitince internetin tamamen kesileceği yönündeki haberler yalan. Gerçekten yüreğim ağzıma gelmişti. İnşallah böyle bir şey olmaz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol