Düşük bütçeli oyuncu klavye önerisi

0

İyi günler, araştırmadan araştırmaya koşarken yoruldum artık en sonunda sorayım dedim. Oyunlar için ideal olan özelliklerde ucuz bir klavye almak istiyorum. Saçma derecede pahalı çünkü klavyeler. Oyunu etkilemiyecek ekstralara gerek yok. Misal RGB ya da tek renk ışıklı olmasına gerek yok. Alt tarafı özellikle online oyunlarda sorun çıkarmayacak klavye istiyorum. Bu doğrultularda öneri verebilir misiniz, kullandıklarınızdan falan? Bütçe belirlemedim. Bu isteklere karşılık alabileceğim en ucuzu arıyorum çünkü. Teşekkürler. :)

rain5455 rain5455 (3)
5 yıl önce sordu

  • Bütçe önerisi verirmisin kaç Tl var sende darkcrak 5 yıl önce
  • Ona göre diyeceğim darkcrak 5 yıl önce

Toplam 2 Cevap


    0

    Bütçe belirtmedim. Bu isteklere karşılık alabileceğim en ucuzu arıyorum çünkü. Bu klavyelerin kaliteli olduğunu sanmıyorum. İsteklerim doğrultusunda alabileceğim en düşük klavyeyi arıyorum. Tam anlatamadım galiba. Yani oyun için kesinlikle bundan aşağısı olmaz denen klavyeyi arıyorum oyun oynanacaksa kesinlikle minimum bu klavye şart gibi bir öneri bekliyorum. Bütçem yeterse alırım yetmezse ikinci el alırım. Onu da alamazsam. Bu sektörün... duacısı olurum :P :)

    rain5455 rain5455 (3)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Düzelttim yazdıklarımı bir'de bunlara bak @rain5455 darkcrak 5 yıl önce
    • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama gayet açık söylediğimi düşünmekteyim. Oyunlar için bu klavyeden aşağısı ideal değil denen en ucuz klavyeyi arıyorum ben. Yine de teşekkürler. Diğer arkadaşlarında yorumlarına açığım. rain5455 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol