Easeus mobisaver for android has encountered a problem hatası

0

Arkadaşlar herkese kolay gelsin easeus mobisaver for android programıyla tabletin dahili hafızasından veri kurtarmaya çalışırken resimdeki hatayı alıyorum. Program normal dosyaları tarayıp buluyor buraya kadar sorun yok ama ne zamanki iş bulunan dosyaları kurtarmaya geliyor resimdeki hatayı veriyor.

Benim tahminim hata crackli versiyon kullandığımdan dolayı oluyor. Türk sitelerindeki crackler gördüğüm kadarıyla aynı ben de bu yüzden farklı bir siteden farklı bir crackli halini indirdim sonuç yine aynı. Programı deneme sürümüyle kullansam bu seferde bulunan dosyaları kurtarmak için lisans istiyor. Normal tararken sorun yok fakat ne zaman recovera tıklasam ilgili hatayla karşılaşıyorum.

Bu arada easeusa alternatif olarak pekçok telefondan veri kurtarma programı denedim hiçbiri de easeusun bulduğu şeyleri bulamadı. Arada dağlar taşlar kadar fark var. Sizin bildiğiniz başka programlar varsa lütfen buraya yazın. Yada easeusun çalışan full versiyonu varsa biri lütfen benim için hayrına buraya koysun. Ayrıca programdaki hata sorununun çözülüp çözülemeyeceği konusunda herhangi bir fikrim de yok.

korkusuzmaraz korkusuzmaraz (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Easeus mobisaver for android has encountered error hatası programın çöktüğünü söylüyor. Programı yönetici olarak çalıştırıyorsun değil mi?  Programı açmadan önce sağ tuşla tıkla ve yönetici olarak çalıştır de.

    .log dosyalarının içerisinde yazanlar daha detaylı bilgi verecektir. Log dosyalarını bir yere yükleme şansın varsa bakıp inceleyebilirim. Hatanın neden olduğu mutlaka orada yazar. 

    Tabi crack olması büyük sıkıntı. Genelde bu tür sorunlar crack kaynaklı olur.

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

    • hocam log dosyası olayını çok anladım o yüzden program files x86 daki kurulu dosyaları google drive a yükledim ve evet programı yönetici olarak çalıştırıyorum ayrıca kullandığım işletim sistemi de windows 10 pro 64 bit de bununla alakalı bir sorun olduğunu zannetmiyorum ki eğer öyle olsaydı program hiç açılmaz ve çalışmaz idi https://drive.google.com/file/d/1-wSFFQscrIgZ2wcr_nPXjpp6xEbVxQGh/view korkusuzmaraz 4 yıl önce
    • @korkusuzmaraz olay tamamen crackle alakalı. Loga baktım. Easeus sunucusuna bağlanıyor. Hatta hizmetinin adı da efsane: SpyServer ( Casus Sunucu) sunucu muhtemelen lisansı çek ediyor ve lisans geçersiz olduğu için de uygulmanın düzgün çalışmasını engelliyor. hakan 4 yıl önce
    • hımmm anladım hocam peki düzeltilemez mi iki farklı siteden iki farklı crack indirip denemştim de ikisinde de aynı hatayı almıştım acaba yine başka bir siteden farklı bir crack mi arasam düzeltme şansımız hiç mi yok çünkü neredeyse piyasadaki ne var ne yok bütün programları denedim ama hiçbiri bi cacık bulamadı sadece esaseus adam gibi tarayıp buldu ve baya baya fazla silinmiş dosya bulmuştu yapımcının mail adresine hata resimlerini göndererek bilgi alıp sorunu düzeltebilir miyim korkusuzmaraz 4 yıl önce
    • @korkusuzmaraz maalesef crack konusunda blgi sahibi değilim + uzmanim.net' crack konuları yasak. hakan 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol