easy silmek için ne yapmalıyım

0

easy yi verdiğiniz yollardan sildim tarayıcıyıda sıfırladım ama bu seferde yeni sekme acamıyorum uzantılar bölümünde easy halen duruyo tamamen silmek için ne yapa bilirim 

soner5252 soner5252 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    [ Çözüm ] Easy tab Eklentilerini Nasıl Kaldırırım Resimli Anlatım

    Bilgisayarınıza Yüklediğiniz ücretsiz yazılımlar yada deneme yazılımları aracılığı ile bulaşmış olan Easy tab eklentisini normal olarak Kaldırmakta zorlana bilirsiniz. Tarayıcınızdan  Easy tab nasıl kaldırabilirsiniz ? Bunun hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum.

    Bilgisayarınıza AdwCleaner Programı Yükleyerek Bilgisayarınızı taratalım. Bilgisayarınızı taratmadan önce diğer çalışan programları kapatarak taratmanız da fayda vardır.

    AdwCleaner Programı Nasıl Kullanır ?

    Bilgisayarımızda AdwCleaner programı ile tarattık dan sona Bilgisayarımız Yeniden Başlayacaktır. Bilgisayarımızda silinen dosyaları , kodları size rapor olarak verecektir. Bu işlemden sonra Tekrar deneyiniz kaldırma işlemini.

    Tarayıcıları Fabrika Ayarlarına Geri Getirme ;

    Diğer Bir işlem ise Tarayıcılarını Fabrika Ayarlarına Geri Döndürmek olacaktır. Tarayıcılarını geri yüklemek için aşağıdaki konu başlıklarını kontrol edebilirsiniz.

    Internet Explorer Nasıl Resetlenir ?

    İnternet Explorer Ayarlarını Sıfırlama nasıl yapılır

    Adem ÖCÜT 14 Ocak 2014 0

    İnternet Explorer Ayarlarını Sıfırlama nasıl yapılır

    İnternet Explorer Kullananlar için gereken bir Can simiti olarak Explorer Ayarlarına geri Nasıl konusunu Anlatmak istiyorum.

    Neden İnternet Explorer ayarlarını Resetleme ihtiyacı duyarız ? Genelde Bilgisayarınıza indirdiğimiz ücretsiz-demo yazılımlardan dolayı web taracılarımızın ayarları değişir sizi başka bir yönlendirme sitelerini açılmasını sağlar sahte arama motorlarıyla aramanızı yapmayı sağlar , yada taracılarınıza Toolbar yüklemesini sağlıyarak tarayıcılarınızdaki ayaları değiştirir. Bunları genelde istediğinizin dışında gerçekleştirdiği için bu gibi durumlar canınızı sıkar bilgisayarlarınızın yavaşlamasına kadar götürür.

    Peki Bu gibi durumlarda ne yapmanız gerekir Ozaman İnternet Explorer Ayarlarınızı yeniden Fabrika ayarı diyeceğimiz şekilde Resetlemek gerekir işte Bunu Nasıl yapacağız ;

    • İnternet Explorer Tarayıcınızı Açıyoruz
    • Araçlar >> İnternet Seçenekleri  kısmına giriyoruz.

    İNTERNET EXPLORER AYARLARINI RESETLEME

    Advanced ( Gelişmiş ) Sekmesine giriyoruz ( 1 )  Daha Bu kısımda Sıfırla ( 2 ) yazan yere gelerek basıyoruz.

    Burda tekrar bir pencere açılacaktır.

    EXPLORER FABRİKA AYARINA GERİ DÖNMESİ

     

    Bu Kısımda Kişisel ayarları Sil Burda ayarlarınızıda Silmek istiyorsanız Burayı işaretleyin yok silmek istemiyorsanız. Boş Bırakarak Explorer ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.

    Mozilla Firefox Nasıl Resetlenir ?

    Mozilla ( Firefox ) Tarayıcı Nerden Resetlenir ?

    Adem ÖCÜT 06 Şubat 2014 0

    Mozilla ( Firefox ) Tarayıcı Nerden Resetlenir ?

    Mozilla ( Firefox ) kullananlar için Resetle can simidi gibi bir şey diyebiliriz. Bilgisayarınıza bulaşan Browser Hijackers lerden kurtulmak için yada yapısı bozulan Mozilla’ya Fabrika ayarlarına geri dönmek gerekebilir.  Bunun için Mozilla için Fabrika ayarlarına yani Resetleme işlemi nerden yapılır bunun cevabını vermek istiyorum.;

    Mozilla İnternet Tarayıcımızı Açıyoruz ;

    Üst Menü > Yardım > Sorun Giderme Bilgileri > Açılan Pencere’de

    firefox tarayıcı sıfırlama

     

     

    Frefox Tarayıcısını Sıfırla..  Butonuna basarak Tarayıcımızı sıfırlayabilirsiniz.

    Google Chrome Nasıl Resetlenir ?

    Google Chrome Ayarlarını Pratik Şekilde Eski Haline Getirin

    Adem ÖCÜT 29 Aralık 2013 0

    Google Chrome Ayarlarını Pratik Şekilde Eski Haline Getirin

    Bu Yazımızda Google Chrome ayarlarını nasıl ilk yüklediğimiz hale getirir onu anlatacağım , ilk önce aklımmıza şöyle bir soru gelebilir Neden Google Chrome ayarlarınısıfırlarız ;

    Genel bilgisayarlarımıza indirdiğimiz programlar yüzünden google chromenin ayarları değişebilir her web tarayımız olan google chromeyi açtığımızda bir bakmışınızki anasayfanız değişmiş istemediğiniz bir sayfaya yönlendirilmiş olursunuz . Bunun Nedeni ise indirdiğiniz program yazılıcımları ile bu sayfaların arasında bir parasal olarak bir bağ vardır reklam bedeli vermişlerdir. sizde böyle istemedende olsa demo programları ücretsiz programları indirdiğinizde bu yönlendirme sayfalarından etkilenirsiniz.

    Bu Etkilenmeler Arama Motorlarını Değiştirebilir , Hedef Uzantı uzantıları değiştirerek sizi başka sayfaya yönledirme yapabilir.Uzantı ekleyebilir.

    Şimdi Gelelim Google Chrome Ayalarını Nasıl Eski Hale Getirir.

    Google Chrome Ayarlarını Sıfırlamak için  chrome://settings/resetProfileSettings  bu link yapıştıra bilir yada aşağı yoldan gidebilirsiniz.

    * Sağ üst kısımda Ayarlar Bölümüne Giriyoruz

    * Gelişmiş Ayarlar Kısmına Giriyoruz

    * Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlayın kısmına Basıyoruz

     

    Daha bu butona bastığımızda ise bir uyarı penceresi açılacaktır.

     

    Sıfırla yapmadan önce Hangi ayarlara geri dönüleceği hakkında bilgilendirmeler gelecektir. Sıfırla dediğiniz Google Chrome Ayarlarını geri döneceksiniz

    Konu ile ilgili video :

    Google Chrome Ayarlarını Pratik Şekilde Eski Haline Getirin

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kt7NcNsRlqU

     

     

     

     

     

     

     

     

    Easy Tab Kaldırma

     Registry ( Kayıt Defterini ) Temizleyerek ;

    Bilgisayarımızın Kayıt Defterininden Easy Tab silmek için Google Chrome Tarayıcımızı ilk önce kapatmamız gerekecektir. Chrome Tarayıcı kapattık dan sonra Win + R Tuş kombinasyonu ile Çalıştır Penceresini açıyoruz ve Regedit komutunu yazarak Enter tuşuna basarak Kayıt defterini açıyoruz.

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome Adımlarını izliyoruz.

    Chrome Klasörü altında ExtensionInstallForcelist  klasörünü göreceksiniz. bunun üzerine bir kere tıklayalım ve sağ kenarda gördüğünüz jkgtpgddcvmssdas gibi  gördüğünüzde değeri siliniz.

     

    Diğer Bir Yol ;

    Google Chrome > Ayarlar > Diğer Araçlar > Uzantılar > Geliştirici Modu işaretleyerek Aktif ediyoruz. Easy Tab Kimlik Bilgisini buluyoruz.

    google uzantı silme

     

    Daha sonra Silemediğiniz uygulamanın Easy tab Kimlik bilgisini aşağıdaki çalıştır penceresine ; Win + R Çalıştır Penceresini açıyoruz ve C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\  yapıştırıp tamam diyoruz. Size açılan pencerede Easy Tab Kimliğini bularak Siliniz. ve Tarayıcınızı yeniden başlatınız.

     

    NOT : ademocut.com sitesinden alıntıdır.

    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol