Ekran kararması sorunu nasıl çözülür (AMD)

0

Öncelikle herkese selamlar . AMD Radeon HD 6800 ekran kartı kullanıyorum . Yaklaşık 1 haftadır bilgisayarım açıldıktan 1-2 saat sonra ekran kararıyor ve ses alamıyorum ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor . Herhangi bir ısınma sorunum yok . Oyun içinde FPS azalması yok . Bilgisayarı kapatıp açınca ekran geliyor fakat daha kısa bir sürede tekrar gidiyor . Driver ı güncelledim . Power yetersiz kalıyor olabilir mi (300W kullanıyorum) Daha yüksegini takmayı düşünüyorum.

Sizce sorunumu nasıl çözebilirim. Bildiklerinizi paylaşırsanız yardımcı olursanız sevinirim :)

   - Windows 7 64 bit   - İşlemci : AMD FX 4100 Quad Core

efeu efeu (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Power -eğer özel bir sebep ve değişiklik yoksa- birdenbire yetersiz hale gelmez. Böylesi hallerde çözüm için ilk olarak Sistem Geri Yükleme denenir:

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    Ayrıca bu hal Güç Seçenekleri ayarları ile alakalıda olabilir. Yani belirli sürelerde ekran kapanması veya sistemin uyku moduna girmesi gibi.. Önce güç seçenekleri ayarlarınıda kontrol ederek oradan olmadığına emin olmalısın ve daha sonra gerekirse başka çözümlere bakarsın.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Geri yüklemeyle çözülüceğini pek sanmıyorum . Power olabilir diye tamin ettim sadece . Her şeyi kontrol ettim bulamadım aklıma o geldi efeu 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol