Ekran kartı önerisi

0

Merhaba. Bilgisayarım çok eskidiği için ekran kartını yenilemek istiyorum. İnternetten Nvidia GeForce GT730 2GB 128bit ekran kartını buldum. Bu kartı almayı düşünüyorum. Sizce LoL, CS:GO gibi oyunlarda yeterli olur mu?

Bir de, aynı ekran kartının 3 farklı üreticiden olan modellerinin fiyatları neden farklı? Bunlardan hangisini almalıyım?

MSI (DX12)=275TL

Asus (DX11)=350TL

Gigabyte (DX11.2)=340TL

Bu üçününde diğer özellikleri aynı (2GB 128bit DDR3) bu yüzden sadece DX versiyonlarını yazdım. 

mstfz2001 mstfz2001 (17)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayarın çok eskidiyse sadece ekran kartını yenilemek yeni oyunlarda yeterli olmayacaktır. Fakat bulduğun ekran kartı bahsettiğin oyunlarda istediğin performansı sağlar . Fiyatlarının farklı olmasınin en büyük etkeni marka ve kullandığı malzemedir.üç markada sizi tatmin eder. Ben olsam hangisini alırdım diye kendime sorucak olursam MSI alırdım.Fazla para vermeme gerek yok istediğimi MSI ekran kartıyla da elde edebilirim.

    blackheaven blackheaven (728)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Kartlar arasındaki fark tasarım soğutma ve en önemlisi wafer farkından oluşur. waferlar çıktıgında hepsi aynı kartı üretmek için kullanılsa da aralarında istemeden bile olsa çok küçük silikon taneciklerinde kalite farkı olur. bu farkta doğrudan fiyata yansır. yani kaliteli wafer daha iyi soğutma daha iyi performans daha çok para. ne kaar köfte o kaar ekmek... :)

      tuncerozdes tuncerozdes (31)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol