Ekran kartı sürücüsünde ünlem işareti var

0

merhaba arkadaşlar 

ekran kartımın üstünde ünlem işareti var amd mobility radeon 5000 series yazıyor

yani tam olarak 55453 vs yazmıyor bu nedenle bulmakta zorlanıyorum 

programla fln halletsem dicemde program olmayan ekran kartını nasıl görsün kafayı yicem ya :/

connect connect (1)
5 yıl önce sordu

  • Laptop markası / modeli nedir? murat 5 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Bilgisayar / marka modelini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz. Bilgisayarının altında etikette modeli yazar. Ekran kartı sürücünde ünlem işaretinin varlığı sürücünün doğru yüklenemediğine işarettir.

Şunu deneyebilirsin

  1. Aygıt yöneticisinde ünlem işaretli ekran kartını bul
  2. Sağ tuşla tıkla ve sürücüyü güncelle seçeneğini seç
  3. Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara
murat murat (12492)
5 yıl önce cevaplandı

    0

    Ekran kartı sürücüsü sonradanmı bozuldu? Sonradan yanlış sürücüyle güncelleme yapmayamı kalkıştın? Yoksa PC'ye yeni formatmı atıldıda doğru sürücüyü yükleyemedin? 

    Eğer sonradan olduysa Aygıt Yöneticisinde sürücü satırı üzerinde sağ tık menüsünden sürücü özelliklerine gir ve Özellikler penceresinde "Sürücü" sekmesi altında "Sürücüye geri dön" düğmesini tıklat, PC'yi yeniden başlat.

    Sistem Geri Yüklemeyi kullanarak PC'yi broplem öncesine geride alabilirsin:

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    Ama eğer PC'de format atılmış ve işletim sistemi yeni yüklenmişse doğru sürücüyü bularak yüklemekten başka çare olmaz. Bunun içinde söz konusu donanımın yada - varsa- PC'nin marka modelini bilmelisin, sana yardımcı olabilmek için bizimde bunu bilmemiz lazım.

    Diğer bir alternatifte bir sürücü yükleme / güncelleme programı kullanarak sürücü yüklemesi yapılabilir ama bunun sonuçları her zaman olumlu olmayabilir, bu yoldan bazan hatalı sürücülerde yüklenebilir. Yani sonuçları bakımlarında çok güvenilir değildir; bu tür programları ancak başka çareler bulunamadığı hallerde kullanmak gerekir (Bu yapılırken önce windowsun Sistem Geri Yükleme aracında manuel bir geri yükleme notası oluşturulmasında fayda var. Zira hatalı bir yükleme ile sistemde ciddi hatalar ortaya çıkarsa bu geri yükleme kaydı kullanılarak hata öncesine geri dönülebilir). Yoksa esas ve doğru olan tüm donanım sürücülerini üreticisinin yada satıcısının resmi destek sayfalarından download ederek yüklemektir.

    Konu altında diğer mesajda @murat tavsiyesinde gösterilen yolda denenebilir ve o yoldanda doğru sürücü yüklenme şansı olabilir.

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol