En etkili SEO teknikleri nelerdir?

0

Bir web sitem var (daha doğrusu freelance almıştım), adamlar emlak sektöründe. Akasya acıbadem'deki daireler ile ilgileniyorlar sadece. Sitede 100-120 civarı ilan bulunuyor, hepsinin seo başlıkları, açıklamaları keywordleri özenle seçilip yazıldı. Web master tools'tan sürekli sitemap'i güncelliyorum, tarama hatalarını düzeltiyorum.

Yerli & Yabancı bütün tutorialları okuyup site üzerinde gerçekleştirdim, sitenin performansına ve mobil dizaynına önem verdim vs vs. Ama gel gelelim bir türlü ilk sayfaya çıkamadım.

Akasya acıbadem kiralık, akasya acıbadem satılık vs aramalarında hep 2. sayfanın başındayım:)

Sevgili arkadaşlar, SEO'cular, nedir hatam? nerede yanlış yapıyorum. Bir bilen yol gösterebilir mi?

web sitesi: http://www.acibademakasyagayrimenkul.com/

edit: trafik biraz az, ama doğal trafiği artırmamda pek mümkün değil. Çok fazla kesime hitap etmiyor site. Backlink satın almayı düşündüm ama bir yerde okumuştum, google naturel back link olmadığını anladığında siteyi spamlebiliyormuş.

developerkafasi developerkafasi (61)
6 yıl önce sordu

  • Gayrimenkul sektörü dehşet derece'de rekabet olan bir sektördür. İlk sayfa'da yer almak istiyorsanız SEO ajanlarıyla muhakkak görüşüp fiyat teklifi alın derim. notify 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Merhaba,

Öncelikle belirtmek isterim ki SEO işlemi, çabucak bitecek bir iş değildir. Anahtar kelimelerin rekabetine göre min. 2-3 ay sonra meyvelerini vermeye başlar. SEO'nun genel mantığı ise şu şekilde'dir; üst sıralar'da listelenmek istediğiniz web siteniz ne kadar çok referans web sitelerin'de yer alırsa, Google'ın botları bizim web sitemizi değerli olarak görür ve yavaş yavaş üst sıralara doğru listeleniriz. Site içi SEO %25, Site dışı SEO ise %75 oranında etki yapar. Dolayısıyla SEO makalelerde yer aldığı gibi basit bir işlem değildir. SEO ajanslarıyla görüşmenizi öneririm. Bu konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. İyi Çalışmalar.

notify notify (538)
6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol