En iyi Firewall ( Güvenlik Duvarı ) Hangisi ?

0

360 Total Security kullanıyorum ve yanında kendisi GlassWire öneriyor.Bende kararsızım bir iki yerde Comodo Firewall önerilmiş.Ne yükleyeyim ? GlassWire yetermi ?

  • GlassWire free version yeterli mi ? Full version da yükleyebilirim.
  • 360 Total Security yeterli mi ? Bir sürü fonksiyona sahip ve hafif bir program.Gerçekten başarılı.Her geçen günde gelişiyor, yeni özellikler ekleniyor.

 

akif52 akif52 (34)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    En iyi firewall hangisidir sorusunun cevabı çok zor. Çok iyi profesyonel firewall yazılımları ve donanımları var. 

    Fakat ev kullanımı için GlassWire oldukça yeterli. Daha önceden kullanmış ve oldukça beğenmiştim. 

    GlassWire nedir, nasıl kullanılır? linkinde de anlattım.

    360 Total Security, yayılma şekli ile bende güven oluşturmamıştı. Daha önceden istenmeyen programler ile birlikte otomatik yükleniyordu. Bu sebepten ben pek güvenemedim.

    Yine ev kullanımı için ZoneAlarm oldukça köklü ve iyi bir firewall. ZoneAlarm da daha öncekullandığım ve memnun kaldığım bir Firewall yazılımı.

    Comodo Firewall, Sygate Personal Firewall yine daha önce kullandığım ve memnun kaldığım Firewall yazılımları. Bunların tamamı ücretsiz ve tüm gereksinimlerinizi karşılıyor.

    Kullanım kolaylığı olarak, ZoneAlarm ve GlassWire oldukça kullanıcı dostu Firewall yazılımları.  Siz hangisi ile rahat ederseniz onu kullanın. Hepsini deneyebilirsiniz.

    alattin alattin (16984)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Peki kendi güvenlik duvarı olan,sağlam,sistemi hiçbir şekilde kastırmayacak ve görevinide fazlasıyla yapacak,bol seçenekli fonksiyonlu bir antivirüs programı söyler misin ? 360 Total Security sanki sistemde hiç yokmuş hissi veriyor.O denli hafif çalışıyor. akif52 7 yıl önce
    • 360 security'nin bende iyi izlenimi yok açıkcası. Hepsi bir arada çözüm yerine Antivirüs ve Firewall öneririm. Avast + Glasswire gibi mesela. İkisi de ücretsiz. Zonealarm Antivirus + Firewall tümleşik sürümü var. alattin 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol