En iyi Kablosuz modem arıyorum

0

Merhaba ben benim şuan ki kullanmış olduğum zyxel VMG3312-B10B serisi gibi tek modem olarak kullanacak modem arıyorum ama kablosuz olacak marka model önerinizi bekliyorum çoğaltıcı genişletici değil 

gorele28 gorele28 (387)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bütçe belirtmediğin için bildiğim en iyi marka modem olan Keenetic'i önerebilirim. Keenetic markasını uzmanim.net youtube kanalında daha önceden incelemiştik dilerseniz aşağıdaki linkten inceleme videolarına gidebilirsiniz. Keenetic markası cidden diğer markalara göre kat kat iyi benim gözümde.

    darkcrak darkcrak (5158)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Amazon.com.tr de ADSL modemlerde indirim var.  

      https://www.amazon.com.tr/gp/bestsellers/computers/12601937031/ref=zg_b_bs_12601937031_1

      Buradan bakıp bütçene uygun olanı alabilirsin.  30 gün iade süreci var. Dene mutlu olursan kalır, kalmazsan iade edersin.  En pahalı modemi alıp mutsuz olan  da var en ucuz modemi alıp mutlu olan da.  

      Bazı arkadaşlar "en yüksek fiyat en çok özellik" oldu mu o en iyi modem sanıyorlar.  hiç kullanmayacağın özelliğin sana ne faydası var?  Ben senin yerinde olsam ASUS DSL-N16 alırım. Fiyatı 250TL sudan ucuz.  Memnun kalmazsan iade edersin.  Bağlantı kopması vs yaşarsan yolla geri gitsin.

      Modemlerde zibilyon tane özellik var. Ama herkes kopmasın, çekim gücü iyi olsun ister.  4 tane anteni olan modellerde bugüne kadar hiç fark görmedim.Boş yere kullanmayacağın özelliklere para verme.

      murat murat (12492)
      2 yıl önce cevaplandı

      • dediğin modem router yani modem özelliği yok gorele28 2 yıl önce
      • @gorele28 Sen adsl hat üzerinde kullanacağın bir Adsl modem (wifi özellikli) aramıyor musun? Adsl modem bu. Router özelliği de var. Dilersen farklı amaçlar için de kullanabilirsin. Sadece modem yazmaz pek çoğunda Modem router yazar. murat 2 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol