En iyi laptop markası hangisidir?

0

İşlemci, parça, ve ısınmama yönleriyle en uzun ömürlü (ki bu ömür en az 10 yıl olmalı) hangi marka laptop markasıen iyisidir? Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

mat7 mat7 (341)
8 yıl önce sordu

  • Bütçenizi belirtir misiniz? brsozl 8 yıl önce
  • 1500 - 2000 arası diyelim mat7 8 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

En iyi laptop markası sorusu çok fazla yoruma açık. Bütçenize uygun olarak bakabileceğiniz kalite markaların yanı sıra uzak durmanız gereken markalar da var.

Ürünlerini inceleme fırsatı bulduğum ve hakkında çok fazla şikayet duyduğum firmalar Casper, Acer, HP, Exper ve Packard Bell. Bu firmaların cihazlarını almanızı şahsen önermem.

Genel itibariyle önerebileceğim Asus, MSI, Monster, Lenovo markalarının ürünleridir.

Kullanım amacınız eğer oyun ise ASUS X550JK modeli bütçenize uygun. GTX 850M GPU ile güncel oyunları 720P çözünürlükte rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. 

Eğer kullanım amacınız ofis ve standart günlük kullanım ise bakacağınız modelde kesinlikle malzeme kalitesinin yüksek olmasına dikkat edin. Ayrıca alacağınız modelde mutlaka SSD disk olsun. Çünkü ofis kullanımı için günümüzde bileşenler oldukça güçlü. Bu nedenle CPU, RAM, GPU gibi bileşenler çok fazla belirleyici olamıyor. 

Farklı segmentlerde çok sayıda cihaz mevcut. Söylediğim gibi kullanım amacınızı belirtirseniz size detaylı bir şekilde model tavsiyesi verebilirim.

 

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce cevaplandı

  • Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Kullanım amacım kesinlikle oyun değil . Hiç oynamadım şimdiye kadar boşa giden zaman kaybıdır bence . Genel amacım yazı yazmak, e - kitap vesaire okumak ve internette rahattaça araştırmak , film seyretmek indirmek ve bu işlemleri rahat yapabilmek için gereken programları sorunsuz yükleyip kullanabilmek . Ne dersiniz hangi marka en şekilde işimi görür ? mat7 8 yıl önce
  • Bütçenize uygun olarak ASUS marka cihazlara yönelebilirsiniz. Genel anlamda ihtiyaçlarınızı çoğu ürün karşılayacaktır. Size önerebileceğim iki model var. ASUS X554LJ-XO220D 1500TL ASUS K555LB-XO108D 1800TL brsozl 8 yıl önce
  • Çok teşekkür ederim . Kolay gelsin . mat7 8 yıl önce
  • Rica ederim. brsozl 8 yıl önce
  • Eğer soruda bulunan herhangi bir cevap size yardımcı olduysa cevabı onaylayarak diğer arkadaşların da daha önde görmesini ve buna bağlı olarak daha rahat faydalanmasını sağlayabilirsiniz. brsozl 8 yıl önce

0

En iyi laptop markası sorusu biraz yanıltıcı olabilir.

Markaların iyi ve kötü modelleri var ama bir bakıma da haklısınız bazı markaların sicili kötü. Örneğin HP.

Neredeyse tüm modellerinde ısı sorunu yaşatıyor. Fiyat performans olarak benim önereceğim markalar Asus ve Lenovo.

Bu iki markanın bütçenize uyan modellerini alabilirsiniz.

hakan hakan (15409)
8 yıl önce cevaplandı

  • Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Zahmet verdim sağ olun . mat7 8 yıl önce

0

Fiyata göre değişiyor.Acer Nitro modelleri var.Gerçekten çok iyi.Lenovo'nun yine Idepad gibi modelleri var.Asuslarda X serileri var.Ama HP yi bencede kesinlikle almayın.Paranız yetiyorsa Monster alın.Herkes çok memnun olduğunu söylüyor.Birde kullanım alanınıza bağlı tabi.Bu arada Casper da genelde pek önerilmiyor.Sorunlu olduğunu söylüyorlar.

akif52 akif52 (34)
8 yıl önce cevaplandı

  • Çok teşekkür ederim cevabınız için. mat7 8 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol