En iyi ücretli .rar parolası kırma programı hangisi?

0

Ücretli olan guvenli ve kesin sonuc veren winrar şifre kırma programı hangisi var. konu onemli boyut 5gb civarı. Bilgi alabilir miyim?

turansal turansal (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Öncelikle belirteyim: rar parolası kıran uygulamalar bruteforce denen yöntemi kullanır. bruteforce da basitçe anlatmak gerekirse deneme yanılma yöntemidir.

    Program senin adına otomatik olarak farklı kombinasyonları dener ve parolayı bulmaya çalışır. 5 GB oldukça büyük bir boyut ve parola karmaşık, kompleks bir yapıda oluşturulmuşsa şifrenin kırılma ihtimali düşüktür.

    Yani parasını ödesen de hiç bir program şifre kırma garantisi vermez. 

    Bence en iyi .rar parola kırma uygulaması ücretsiz: cRARk  - cRARk indir.

    Bu uygulamanın başarılı olması için güçlü bir ekran kartı ve bilgisayar şart. Ayrıca cRARk komut satırı üzerinden çalışır. Öyle ileri, ileri, son gibi bir kullanımı yok. Bu yüzden komut satısına aşina değilseniz kullanımı zordur.

    Kullanımı daha kolay ve ücretli olarak da: RAR Password Genius  (RAR Password Genius indir ) programını deneyebilirsiniz. Parola 3 karakter ve daha azsa ücretsiz çözüyor. 

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      bildiğim kadarıyla rar paroları uzunluğuna göre en zor kırılan şifrelerden ama RAR Password Refixer bunu çözüyor sanırım.

      blogacmak blogacmak (1)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol