en ucuz ekran kartı

0

merhaba ben bilgisayar alacağım ufak bilgisayar oyunları ve internet için ama onboard ekran kartı var ve işimi göreceğimi sanmıyorum çok onboarda ekran kartı kullandım call of duty 1,2 de bile kasmalar yapıyor.bu onboard kardı

İNTEL GMA 3100

ve bilgisayarcılarda en ucuz ekran kartının fiyatı kaçtır 

nvidia geforce 5200fx falan olabilir sizce fiyatı kaç tl dir 

çünkü nvidia gefirce 5200fxx kullanırken gerçekten çooookkk işimi görmüştü cevaplarınızı bekler yardım edenlere tekrardan teşekkür ederim.bu arada burada bilgisayarcı var ve içinde parça falan çalıyormuş herhalde açıkçası biraz korkum var birde internet kafe var babamın arkadaşı orasının sahibi hangisine yaptırsam daha iyi olur daha ucuza mal olur yakın arkadaş dediğim pazarlık yapacak bir adama hiç benzemiyor evet internet kafemi bilgisayarcımı?

ardavarol ardavarol (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Ekran kartlarını fazla bilmem ama bir ekran kartı veya herhangi bir ürün aranırken en ucuzu hangisidir gibi bir soru sorarak bu yapılmamalıdır, bunu iyi bilirim. Aksi halde daha en baştan kaybedersin. Zira ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü unutmamalıdır. 

    Bunun yerine fiyat performans bakımından en uygun ve cazip olanı hangisidir sorusu daha doğru olur. Aksi halde hiçbir verim alamayacağın işe yaramaz bir ürüne boş yere para harcamış olabilirsin.

    Hani derler ya "en ucuzunu alacak kadar zengin değilim".. Doğru söze ne denir :)

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • merhaba bayram paramdan 20 tl kala ekran kartı alacağım en iyi ekran kartı nedir bu fiyata bu fiyata ekran kartı varmıdır ardavarol 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol