En uygun hazır e-ticaret altyapısı

0

Uygun fiyatli kullanımı kolay ve xml, fiyat karşılaştırma siteleri için entegrasyon gibi temel özellikleri barındıran kaliteli bir e-ticaret altyapısı oneriniz varmi? Kullanim konusunda jimdo ve wix en iyileri ama e-ticaret icin yeterli olabileceklerinden emin olamadım. Fiyat ve özellik açısından zencommerce'de cok uygun ama kararsiz kaldim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

merak123 merak123 (3)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Aşağıda en popüler e-ticaret uygulamalarını bulabilirsiniz:

    1. İdeaSoft
    2. TiciMax
    3. Akınsoft

    Zencommerce sektöre yeni girenlerden biri. Başlangıç fiyatı uygun. Sonraki senelerde fiyatı rakipleri ile benzer. Bu e-ticaret paketleri hemen hemen aynı özelliklere sahip.  Tavsiyem demo hesapları açarak arayüzlerini denemeniz. Hangisinin kullanımı size daha kolay ve anlaşılır geliyorsa onu satın alabilirsiniz.

    Dönem dönem hepsi kampanya yapabiliyor. Kampanya dönemlerinde daha ucuza satın alabiliyorsunuz. Bunu da aklınızda bulundurun.

    Yukarıdaki yazılımlar beklentilerinizi karşılayacaktır. Fiyat ve kullanım kolaylığı konusu size kalmış.

     

    alattin alattin (16999)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Cevabınız İçin Teşekkür Ederim. Peki Opencart, Zencart Gibi Açık Kaynak Kodlu Ücretsiz Sistemler Nasıldır? Hosting, Eklenti, Tasarım Ücretleriyle Yine Maliyeti Hazır Altyapıların Fiyatını Bulurmu? merak123 7 yıl önce
    • @merak123 opencart, zencart, vs yönetmeyi becerebilirseniz maliyeti daha düşük olur. Yukarıda çözümde bahsettiğim sistemler size hosting, ssl, alan adını da sağlıyorlar. Bunları alıp ücretsiz bir e-ticaret alt yapısı da yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra bunu idame etmek için bir nebze olsun teknik bilginizin olması da gerekir. Hazır sistemlerde bunun maliyeti de (yazılım güncellemesi vs) fiyatın içindedir. alattin 7 yıl önce

    0

    Yukarıdaki yoruma katılıyorum. İdeasoft, Ticimax ve Zencommerce'den biri olabilir. İdeasoft ve Ticimax sektörde daha eski o yüzden daha fazla platformla entegre, Zencommerce'in daha az entegrasyonu var ancak mobil site sunuyor ve fiyat avantajı çok fazla. 

    Jimdo ve Wix kesinlikle önermem çünkü bu sitelerin Türkiye ofisi yok ve ödeme entegrasyonunda sorun çıkabiliyor. Özellikle PayPal'ın Türkiye'de olmaması bu sitelerde büyük dezavantaj yaratıyor. 

    soulpierce soulpierce (1)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol