Epson L386 yazıcıyı bilgisayara yada modeme bağlama nasıl yapılır?

0

Epson L386 wifi özellikli yazıcı aldım fakat bilgisayarıma cd sini taktıktan sonra tüm aşamları tek tek gerçekleştirdim ve install navi kurulumnda wifi den bağlanma kısmında hata veriyor. Bilgisayarıml mı ilgili bir sorun vardır. Nasıl çözebilirim bu durumu.

Bide bu yazıcıyı modeme nasıl bağlarım. Telefon ve pc den kullanabilmek istiyorum. Ayrıca yanında bağlantı kablosu yok temin etmem gerekir mi?

Pc: acer aspıre 5739g

Yazıcı: epson l386

Telefon: samsung s7

Modem : airties_air5650   (modemde wps tuşu yok)

selda88 selda88 (1)
7 yıl önce sordu

  • Kardeşim sayenizde epson L386 yazıcıyı wifi olarak bağlamayı başardım . 2 aydan beri bağlamak için uğraşıyordum yazıcının cd si kayıptı o yüzden bağlayamıyordum.Allah razı olsun sizden var olun çok yaşayın. mutlu1453 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Yazıcınız wifi özellikli ise zaten yanında bir kabloya ihtiyacınız olmayacaktır.Sadece bir güç kablosu ile yazıcınızı ağ içerisine paylaştırabilirsiniz.Wi-Fi özellikleri genelde yazıcının üstünden ayarlanabilir şekildedir.

Yazıcının üzerindeki tuşlar ile Wi-Fi şifrenizi girebilir ve ağınızda gösterebilirsiniz.Ayrıca diğer dikkat edilmesi gereken nokta yazıcıya sabit ip verilmelidir.Diğer bilgisayarlar yazıcıya ulaşırken ip adresini kullanacaklar.Eğer ip adresi değişirse yazıcıya ulaşmakta sorun yaşayabilirler.

Ayrıca uzaktan yazdırma desteği de şu şekilde çalışır.Epson sitesine kayıt olursunuz.Size özel bir mail adresi veya benzeri bir adres verilecek.Siz ona dünyanın her yerinden mesaj atarak çıktı alabilmiş olacaksınız.

Mantık genel olarak bu şekilde işler.

Epson L386 için Türkçe kullanım klavuzunda ayrıntılı bilgiler verilmiş.Aşağıdaki linkten kullanım klavuzuna ulaşabilirsiniz.

Epson L386 kullanım klavuzu için tıklayın.

 

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol