Erkeğe hediye ne alınır? Nereden alınır?

0

Yakınımızdaki insanları iyi tanıyoruz diye düşünürüz değil mi? Çocukluğumuzu paylaştığımız arkadaşlarımızı, akrabaları, aile efradından samimi olduklarımızı. Fakat onların hayallerini, umutlarını, hayattan beklentilerini, zevklerini, bazı konulara karşı görüşlerini yeterince öğrendik mi dersiniz?

sponsorluicerik sponsorluicerik (82)
5 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    İçinizden bazıları bunu, onlara çok beğeneceğini düşünerek aldığı fakat hiç alakası olmayan hediyelerle kötü bir tecrübe yaşayarak olmadığını anlamıştır. İlgilendiğimiz çevre, iş, eğitim bazen bizlerin kontrolü dışında ilerler ve biz de aldırmamaya alışırız. Bu yüzden yaptıklarımız ve yapmak istediklerimiz çevremiz tarafından ayırt edilemeyebilir. Ancak gerçekten değer verdiğiniz insanların, beklentilerini bilirsiniz. Hediye konusuna geldiğimizde, belki sadece düşüncenize uygun sürprizler henüz üretilmediğindendir. O zamanlar geride kaldı, bodo.com değer verdiğiniz, tanıdığınız herkesin memnuniyetle teşekkür edeceği o sıra dışı hediyeleri ile çıkageldi. Nasıl mı? Hediyede esneklik yapıp deneyim tarzını ortaya koyarak erkeğe hediye fikirlerinde en büyük ilklere imza attı. Bilindik senaryoların aksine, hizmette pratik esneklik, tarzında dönemin şartlarına uygun yenilik ve en önemlisi hayallere duyulan saygı var!

     

    Erkeğe hediye tavsiyesi

    Eğlenmek, doyasıya gezmek, adrenalin yaşamak, büyüleyici keşifler yapmak, kaliteli dinlenmek, lezzetli tatlar denemek hepimizin doğuştan gelen hakkı. Fakat kendimizi düzenin acımasız istikrarına öyle kaptırıyoruz ki böylece bizi en çok mutlu eden etkinlikleri hep bir şekilde erteliyor, vakti ve nakdi ezberlediğimiz yollarda heba ediyoruz. Hediye, birinin hayatında mutlu bir an yaratmaksa bu anı büyütmek, heyecanlı hale getirmek, üstüne üstlük ona fayda sağlayabilmek çok daha harika olmaz mı? İşte bodo.com deneyim hediye hizmetiyle bizlere bunu sunuyor. Sevdiklerimizin en kıymetli varlığını, zamanı onlar için özel bir şekilde değerlendirme fırsatı veriyor. Üstelik bodo’da birden beşe kadar hediye seçme şansınız var böylece tek ödeme ile alıcının beğenme olasılığını kolayca artıracak beş seçeneğiniz olur. Dahası var, hediye kartını aktive edeceği zaman, yalnızca sizin seçimleriniz değil, ücret değişikliği dahilinde mağazadaki tüm deneyimler onun seçeneği olur. Tabi siz, onu en çok heyecanlandıracak olan hediyeyi seçmiş olursunuz. Burada renklere, kalıplara, modaya, ürün kalitesine takılmazsınız. Her deneyim, hayallere hitap eden zamansız hediyeler olarak tasarlanmıştır.

     

    Erkeğe hediye önerileri

    Araçlar yalnızca ulaşım için değildir, özellikle erkeklere göre en eğlenceli aktiviteleri sağlar. Arkadaşlarla yapılan sürüş eğlencesi ise mükemmeli yakalamaya yeter; ‘’Arkadaş Grubu için ATV Safari Sürüşü’’, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’Arkadaş Grubu için Kendi Aracınız ile Off Road Sürüş Eğitimi’’. Heyecan yalnızca yollarda değil, bulutların kapladığı gökyüzünde: ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ sürprizi ve ‘’İki Kişi için Arka Arkaya Küçük Uçakla Deneyim Uçuşu’’ gibi birbirinden etkileyici pek çok hediyeyi bodo’da bulacaksınız. ‘’Korku Evi Oyunu’’ etkinliğinde korkuyla dans edip eğlensin, ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’ ile de aileyle keyiflensin. Siz de tüm bu güzel hislerin ortaya koyanı olun.

    sponsorluicerik sponsorluicerik (82)
    5 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol