ERR_CONNECTION_CLOSED hatası

0

Google Chrome ile bir web sitesine erişmek istediğimde Bu web sayfası kullanılamıyor ERR_CONNECTION_CLOSED hatası alıyorum.

ERR_CONNECTION_CLOSED hatasının detayında

https://www.godaddy.com/sso/return adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir. yazıyor.

ERR_CONNECTION_CLOSED hatasının çözümü nedir?

alattin alattin (16999)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    ERR_CONNECTION_CLOSED hatasını neden alıyorum?

     Bu web sayfası kullanılamıyor ERR_CONNECTION_CLOSED hatası Google Chrome'a özgü bir hatadır.   ERR_CONNECTION_CLOSED hatası bilgisayarınız ile girmek istediğiniz yani ulaşmak istediğiniz web cunusu arasındaki bağlantının kapatıldığı anlamına gelir.

    Siz bir web sitesine erişmek istediğinizde web sunucuya istek gönderilir. Sunucu bu isteği alır ve sizin bilgisayarınıza yanıt  gönderir.   ERR_CONNECTION_CLOSED hatası bu aşamada oluşur. 

    ERR_CONNECTION_CLOSED  hatasının çözümü:

    Google Chrome üzerinde  Bu web sayfası kullanılamıyor ERR_CONNECTION_CLOSED hatası alıyorsanız yapmanız gereken bazı kontroller  var.

    ERR_CONNECTION_CLOSED hatasının çözümü için;

    1. Adsl modeminizi kapatın açın. Sorun düzeldimi kontrol edin.
    2. Farklı bir tarayıcı kullanın. Eğer, örneğin sorun Firefox ile siteye girebiliyorsanız sorun Chrome'da demektir. Bu durumda Chrome'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Google Chrome nasıl sıfırlanır bilmiyorsanız:  Google Chrome nasıl sıfırlanır?
    3. Hotspot Shield, ZenMate, UltraSurf
      Surf Anonymous Free
      ChrisPC Free Anonymous Proxy
      ExPat Shield
      TunnelBear
      Freegate Professional
      Spotflux gibi bir program kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir Kullandığınız proxy, VPN yazılımını devreden çıkartın.
    4. Antivirüs, İnternet Security, Firewall kullanıyorsanız bunları geçici olarak kapatın ve ERR_CONNECTION_CLOSED hatası çözüldü mü kontrol edin.
    5. Mümkünse ERR_CONNECTION_CLOSED hatasını aldığınız siteyi başka bilgisayardan kontrol edin. Site geçici bir sorun yaşıyor olabilir. Bu durumda da karşınıza ERR_CONNECTION_CLOSED hatası gelecektir.

    ERR_CONNECTION_CLOSED hatası Google Chrome'a özgü bir hata kodudur. Farklı tarayıcılar aynı hatayı farklı şekilde size sunabilir. 

    alattin alattin (16999)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol