ERR_EMPTY_RESPONSE - hiç veri göndermedi - Bu sayfa çalışmıyor

0

Bir web sitesine girdiğimde sayfa açılmıyor ve karşıma Bu sayfa çalışmıyor -  hiç veri göndermedi - ERR_EMPTY_RESPONSE hatası geliyor. u sayfa çalışmıyor -  hiç veri göndermedi - ERR_EMPTY_RESPONSE hatasının çözümü nedir? Web sitesi neden açılmıyor.

alattin alattin (16999)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Aşağıdak çözüm normal kullanıcılar içindir, sunucu yöntenicileri için değildir.

    Bir web sitesine girmek istediğinizde işleyiş şu şekildedir:

    1. Tarayıcıya, örneğin Google Chrome, web sitesinin adresini yazarsınız ve enter tuşuna basarsınız. Bu işlem bir istek doğurur. Tarayıcıya örneğin git uzmanim.net sitesini getir dersiniz.
    2. İstekte bulunduğunuz sunucu isteğinizi alır ve istediğiniz sitenin sayfalarını cevap olarak tarayıcınıza yollar.
    3. Site karşınıza gelir.

    Bu sayfa çalışmıyor www.usom.gov.tr hiç veri göndermedi. ERR_EMPTY_RESPONSE hatasında sunucu size boş bir yanıt gönderdi demektir. ERR_EMPTY_RESPONSE hatası boş yanıt hatasıdır. Sunucu sitenin sayfaları yerine size anlamsız bir cevap yollamıştır. Bu hata sizden kaynaklanmaz. Web sitesinin olduğu sunucudan kaynaklanır. Çoğu zaman web siteleri kapasitesinin üstünde yük ile karşılaştıklarında bu tür, ERR_EMPTY_RESPONSE gibi hatalar döndürürler. Normal bir kullanıcı bu hatayı çözemez. Site yöneticisinin sunucuya müdahale etmesi gerekir. 

    Bir web sitesine girdiğinizde ERR_EMPTY_RESPONSE hatası alıyorsanız bu hata sunucudan kaynaklı bir hatadır, sizden, bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor demektir. Bu sebepten bilgisayarınızda herhangi bir işlem yapmayın.

    Eğer VPN kullanıyorsanız sorun VPN den de kaynaklanabilir. Bu durumda VPN uygulamasını kapatmanızda fayda var. Bazen VPN sunucuları da yoğunluktan etkilenir ve size ERR_EMPTY_RESPONSE hatası döndürür. Bu surumda siteler açılmaz ve hata alırsınız.

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol