ERR_FAILED ne demek?

0

Facebook, twitter gibi bazı sitelere tıkladığımda karşıma önce ERR_FAILED hatası geliyor.  Bu siteye ulaşılamıyor -  ERR_FAILED yazıyor.  Sonra site kendiliğinden açılıyor ama. Google Chrome'da oluyor bunlar. ERR_FAILED ne demek, sorun bende mi sitelerde mi?

acemiadam acemiadam (220)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    err_failed basitçe başarısız oldu anlamına geliyor. Sen site ile bağlantı kurmaya çalışıyorsun. Fakat bu bağlantı başarısız oluyor. Google Chrome bunun için err_failed genel hatasını kullanıyor. err_failed aslında oldukça genel bir hata kodu.

    err_failed hatasının pek çok sebebi olabilir:

    • Öncelikle çevrimdışı verilerden, önbellek verilerinden kaynaklı bir durum söz konusu olabilir. İlginc olabilir ama bu durumla karşılaştım. Sadece bir sitede kullanıcılarımızdan birisi err_failed alıyordu. Google Chrome verileriniz temizleyince bir daha bu hatayı almadık.
      Google Chrome'da CTRL + SHIFT + DEL tuşlarına aynı anda bas ya da adres satırına chrome://settings/clearBrowserData ifadesini yapıştır enter tuşuna bas. Bu sana Tarama verilerini Temizle ekranını açar. Buradan benim önerim Tüm Zamanlar'ı seç. Tüm kutuları işaretle. Verileri Temizle butonuna bas. Not: Bu işlem Chrome'da kayıtlı tüm verileri siler. Beni hatırla bilgileri de silinir. Sitelerde şifreleri yeniden girmen gerekir.
    • Err_failed hatası ikini bir sebepte site kaynaklı olabilir.  Yan sorun sende değildir err_failed aldığın sitededir. Bu durumda bişi yapamazsın.
    • Err_Failed hatası bağlantından kaynaklı olabilir. Bi modemi kapat aç. Sonra tekrar dene.
    • VPN, Proxy kullanıyorsan sorun bundan kaynaklı olabilir. VPN yazılımını devreden çıkart ve bu şekilde dene.

    Yani temel olarak Chrome err_failed hatası 4 sebepten kaynaklanır

    • Tarayıcı çevrimdışı verileri
    • Sunucu sorunu
    • Senin bağlantı sorunun
    • VPN, Proxy yazılımları

    Bunları sırası ile kontrol etmende fayda var. "Site sonradan kendiliğinden açılıyor" dediğine göre bana daha çok çevriçdışı veri sorunu gibi geldi. Ya da anlık bağlantı sorunu. Bunları bir kontrol et bakalım.

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Error code: ERR_FAILED  ya da Hata Kodu: ERR_FAILED çok genel bir Google Chrome hatası. Bir siteye erişemediğinde karşına gelir. Internet bağlantında filan sorun olurda bu hata ile karşılaşırsın. 

      @hakan detaylı açıklamış bir de şunu ekleyeyim: Antivirüs kullanıyorsan bu da bazen ERR_FAILED almana sebep olabiliyor. Özellikle HTTPS yani SSL ile korunan sitelerde. Eğer varsa antivirüs bir de bunu devreden çıkart öyle test et.  Belki sorunun kaynağı antivirüs programı olabilir.

      murat murat (12492)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol