Error 520 - Web server is returning an unknown error hatası nedir?

0

Bir web sitesine girmek istediğimde Error 520 - web server is returning an unknown error hatası alıyorum. Web sitesi açılmıyor. Error 520 - Web server is returning an unknown error hatasının sebebi nedir, çözümü var mı?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eğer web sitesini ziyaret eden bir kullanıcıysanız;

    Error 520 - Web server is returning an unknown error hatası bir sunucu hatasıdır.  Girmek istediğiniz site Error 520 - Web server is returning an unknown error hatası veriyorsa web sitesi teknik sorunlar yaşıyor demektir.

    Error 520 - Web server is returning an unknown error hatası CloudFlare şirketinden hizmet alan web sitelerinde sıkça görülen bir hatadır. Bu hata özelleştirilmiş bir hatadır. Bu durumda site sahibinin sorunu gidermesi gerekir. Siz sorunu çözemezsiniz.

    Eğer sizin siteniz, Error 520 - Web server is returning an unknown error hatası veriyorsa;

    502 hatası sunucuda beklenmeyen bir durum olduğunda,  sunucuya gelen boş bir isteğin yanlış yanıtlanması gibi durumlarda ortaya çıkar. 520 hatası sunucu ile bağlantı kurulduğunda fakat istek tamamlanmadığında alınır. Genelde sunucuda çalışan yazılımın sistem kaynaklarını tüketmesi ile ortaya çıkar. Sunucu ram, cpu gibi limitleri zorlamaya başladığında gelen isteklere doğru cevap veremeyebilir. Bu durumda sunucu kaynaklarının kullanım oranlarını gözden geçirmekte fayda vardır. Hatanın alındığı zaman diliminde sunucu loglarını kontrol etmek size yol gösterecektir.

     

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol