Error 522 - Connection timed out

0

Bir siteye girmeye çalışıyorum  Error 522 Ray ID: 4f31bb6bcbdacb6a • 2019-07-08 11:31:59 UTC Connection timed out  hatası alıyorum. Karşıma şöyle bir hata geliyor. Bu nedir ki?

What happened?

The initial connection between Cloudflare's network and the origin web server timed out. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you're a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you're the owner of this website:

Contact your hosting provider letting them know your web server is not completing requests. An Error 522 means that the request was able to connect to your web server, but that the request didn't finish

Sorun benim bilgisayarımda mı?

acemiadam acemiadam (220)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Error 522 - Connection timed out bir sunucu hatasıdır.   Connection timed out demek bağlantı zaman aşımına uğradı anlamına geliyor.  Bu hata ekranı şuna benzer bir ekran mı?

    Error 522 - connection time outBu hata mesajı yani Error 522 hata mesajı Cloudflare denen firmadan hizmet alan web sitelerinde karşına gelir. Bu ekranda sorunun HOST'ya yani web sitesinde olduğunu görebilirsin.

    Aslında bu hata ekranı şunu diyor Browser yani tarayıcında bir sorun yok, web sitesinin bulunduğu hosting firmasında da bir sorun yok ama bağlanmak istediğin web sitesinin yazılımı cevap veremedi, bu sebepten karşına Error 522 geldi.

    Error 522 hatasının çözümü için web sitesinin sahibinin duruma el atması sunucuyu düzeltmesi gerekir. Sende, senin bilgisayarında veya telefonunda bir sorun yok. Bir kaç saat sonra tekrar dene bakalım ne olacak.

    Bir web sitesi CloudFlare (Bir web performans ve güvenlik firması) şirketinden destek alıyorsa ve web sitesinde hatalar varsa bu tür özelleştirilmiş hatalar kullanıcıya gösterilir. 

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

    • teşekkür ederim hakan abi. aynen bu ekran geliyor. acemiadam 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol