Error: Server Error hatası nedir?

0

Bir siteye girmek istediğimde karşıma Error: Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 second hatası geliyor. Sayfanın başlığında 502 server error yazıyor. Error: Server Error  hatası nedir, Error: Server Error  hatası veren bir siteye girebilir miyim?

murat murat (12492)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Aşağıdaki bilgiler son kullanıcı içindir, geliştirici veya sunucu yöneticileri için değildir.

    Error: Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request.hatası sunucu taraflı bir hatadır. Sunucu taraflı hata demek web sitesinin çöktüğü ve artık işlevini yerine getiremez durumda olduğu anlamına gelir.

    Error: Server Error  hatası çoğu zaman aşırı trafik yüzünden kaynaklanır. Örneğin bir web sitesinin anlık olarak kaldırabileceği yük 1000 kişisiyse ve o siteye anlık 10.000 kullanıcı girerse web sitesi size Error: Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request. hatası döndürebilir.

    Bazen de bu hata sunucunun yanlış yapılandırılmasından kaynaklanır.

    Her iki durumdada normal bir internet kullanıcısı siteye erişemez. Sitenin açılması mümkün değildir. Site yöneticisinin sunucuyu duruma göre yeniden yapılandırması gerekir. 

    Error: Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request. hatası veren siteye girmek mümkün değildir. Daha sonra tekrar denemeniz gerekir. Ta ki sunucu sahibi, web sitesi sahibi sorunu giderene kadar siteye erişim mümkün olmaz.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol