Eset Smart Security kaldırılmıyor

0

1-1,5 Saat önce şöyle bi incelemek için yükledim.Dedim geri kaldırayım çokta gerek yok falan.Program önce yaşadıklarımı tekrar yaşatmazmı ?!

Öncedende programı kaldıramamıştım.İşte servisi durdurmak için yeterli yetkiniz yok falan diyor.Arkasında bir sürü kalıntı dosya bırakıyor vs.

Kendi Uninstall ı ekrn durdurulamadı dedi.Bi internette yayınlanan Uninstall ı vardı.yükledim.kullanmasınıda unutmusum.y enter biseylere bastım iste.bi ise yaramadı ilk bas.sonra az baska sitelerden baktım.dayanamadım revoyla geliştirilmiş secenegiyle ne varsa ne bulduysa temizlettim.ise yaradı.sildi süpürdü.bi kac tanesinide yeniden başlatmadan sonra silecekmis.suan youtube a video yükledigimden yeniden baslatamıyorum.ayrıca aracı tekrar indirip esetin sitesindeki yabancı kaynaktanda inceledigime göre y 1 enter adımlarını uyguladım program aradıgı dosyayı bulamamıs.galiba revo etkiliydi. :) ayrıca Görev yöneticisi ESET Service > Hizmetleri aç yoluyla hizmetlere geldigimde lsiteden Eset Service i buldum önceden tıkladıgımda acıyorum durdurmak istedigimde yetkiniz yok o bu bişeyler sallıyordu.simdi basıyorum service dosyası bulunamıyor diyor.Bunlar zafer işaretlerimi ? :)

 

Not : Bir daha Eset i yüklememek üzere kendime söz verdim.Kaçtır aynı şey.Düzgün bi kaldırma yöntemi bulana kadar veya bu işe bir çözüm bulunana kadar asla yüklemem.

 

akif52 akif52 (34)
7 yıl önce sordu

    Toplam 0 Cevap


    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol