Eski Gmail Hesabına Erişmek

0

Merhabalar, ben eskiden açtığım bir gmail hesabınına erişmek istiyorum. Uzun zaman önce açtığım için şifresini unutmuşum. Kurtarma hesabını da veletken açtığım bir hotmail hesabı yapmışım. Salaklık bu ya, bu hotmail hesabının da şifresini bilmiyorum. Buna ulaşamadığım için de otomatik olarak gmail hesabına da ulaşamıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu? Kurtarma adımlarını deniyorum, hotmail için, ama yıllar önce olduğu için kişisel bilgiler dışında fazla bilgi veremiyorum. Bu yüzden de kabul etmiyor. Bunun bir hilesi var mıdır acaba? Yardımcı olabilir misiniz?

orhandardagan orhandardagan (30)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Maalesef bir hilesi yok. O bilgileri hatırlamanız gerekiyor. Bahsettiğiniz durum çoğu kişinin başına geliyor. Özellikle mail alırken girilen bilgiler genelde "uydurma" bilgilerden oluşuyor. Sonra parola unutulduğu zaman bu bilgiler istenilince elbette hatırlanmıyor. Bu doğrulama yöntemlerini aşmanın bir yolu yok. Olsaydı herkesin hesabı ele geçirilebilirdi. 

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Desenize tek ihtiyacımız olan şey hacker bir arkadaş. orhandardagan 4 yıl önce
    • @orhandardagan hackerla da olacak iş değil. Hackerlar genelde sendeki bilgiyi kullanarak mailinini ele geçirirler. Ama sen zaten bu bilgileri unutmuşsun. alattin 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol