Eski WhatsApp numarasındaki sohbet yedeğini yeni Whatsappa aktarma nasıl olur?

0

Pazartesi günü telefonum çalındı. WhatsApp mesajlarım gitti ama yedeği var. Şuan da eski numaramla kullanamıyorum whatsappı ve mesajlar önemli. WhatsApp yedeğim mevcut. Yeni numarama sohbet yedeğini aktaramıyorum. Aktarmamın bir yolu veya yedeği açmanın bir yolu var mı?

basakalayli basakalayli (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bildiğim kadarıyla WhatsApp yedekleri Google Drive'a kaydoluyor. Yani "eğer bu özelliği aktif etmişseniz" çalınan telefonunuzda açık olan Google hesabınızı şuanki kullandığınız telefonunuzda açıp yedeklerinizi yükleme imkanınız var

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • şuan kullandığım hatla whatsapp yedeği bulunan hattım farklı basakalayli 6 yıl önce
    • Onu anladım, benim demek istediğim şey hat değil. Telefonum çalındı demişsiniz anladığım kadarıyla telefonunuz elinizde değil. Şöyle anlatayım: WhatsApp, yedekleri Google Drive hesabınıza kaydediyor otomatik olarak. Şuanki kullandığınız telefonda, çalınan telefonunuzda kullandığınız Google hesabıyla oturum açarsanız eski yedeklerinizi kullanabilirsiniz mantıken. omercik 6 yıl önce

    0

    Öncelikle geçmiş olsun.

    WhatsApp yedekleri Android ise telefon hafızası ve Google Drive üzerinde iPhone ise iCloud hesabında yedeklenir.Siz telefonu bulma gibi bir durumunuz olmadığına göre yedeklelerinizi almanız için iCloud veta Google Drive hesabından geri yükleme yapmanız gerekir.Tabiki bu geri yükleme yapılabilmesi için önceki telefon ile şuanda kullandığnız telefonda aynı Google Drive ya da iCloud hesaplarının girilmiş olması gerekir.Girilmesinin ardından telefonda önceki bir yedek olduğu uyarısı gelmeli ve eski mesajlarınız geri yüklenmelidir.

    Önceki telefonunuzda Google Drive veya iCloud yedeği almadıysanız malesef mesajları geri getiremeyeceksiniz.Ya da eskiden android kullanıyor ve şimdi iPhone kullanıyosanız(tam tersi de olabilir) malesef mesajları geri getiremeyeceksinizdir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol