Eskiden açtığım Twitter hesaplarımı nasıl kapatabilirim?

0

Merabalar, bir sorum olucaktı.. Bir sürü Twitter hesabım var ve hepsinin şifresini unutmuşum farkında bile değilim o kadar hesap actığımın. Hepsini şikayet ediyorm ama kapatılmadı, nasıl kapatabilirim? Bazılarında açık resimlerim var, kızımın resimleri var. Maalesef bir şey yapamıyorum, bilgi verirseniz sevinirm. Teşekkür ederim...

ozgeee ozgeee (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Hesabınıza eklediğiniz hiçbir bilgiyi hatırlamıyor musunuz? E-posta, telefon numarası olabilir.. Herhangi bir şey.. Yani ipin ucunu bir yerden yakalayabilmeliyiz, yardımcı olabilmemiz için...

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Facebook'ta çok fazla kişinin üye olduğu bir gruba katılıp hesaplarınızın linkini paylaşarak şikayet etmelerini rica edebilirsiniz. Fazla kişi aynı seçeneği seçerek şikayet ederse kapatılır diye düşünüyorum.

      misty misty (556)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Hesaba hiç bir şekilde erişimimiz yoksa (girdiğiniz email adresinin parolasını bilmiyorsanız, cep telefonunuz kayıtlı değilse) hesabı kapatmanız oldukça zor. 

        Twitter öncelikle hesabın gerçekten size ait olup olmadığını bilmek ister.  Bunu sağlayamıyorsanız @misty arkadaşımızın önerisini deneyebilirsiniz.

        Hesapta size ait fotoğrafar varsa, Sahte bir hesabı bildir. formundan kendi hesabınızı sahte bir hesapmış gibi  raporlayabilirsiniz.

        Açılan formda "Bir hesap beni veya tanıdığım birini taklit ediyor." seçin daha sonra  Hesabım taklit ediliyor seçin.

         

        hakan hakan (15424)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol