Eskiden kasmayan oyun şimdi kasıyor

0

Eskiden aynı ekran kartı sürücüsüyle Sleeping Dogs Limited Edition oyununu yüklemiştim.Şimdi ise Sleeping Dogs Defitinitive Edition oyununu indirdim ve yükledim.Aynı sürücüyle açtım.Kaliteyi çamura çevirdim o haliyle bile kasıyordu.Sadece az bir şey azaldı.Ne yapmalıyım ? Sorun nedir ?

akif52 akif52 (34)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    uzmanarda adlı kullanıcı yardımcı olmaya çalışmış fakat amacına uygun olmayan gereksiz yere çalıştırılmasının sisteme zarar vereceği programları da önermiş. Öncelikle yazdığım bu yazıyı kesinlikle yanlış anlamayın tamamen bilgilendirme amacıyla yazıyorum.  

    Malwarebytes ve AdwCleaner programları anti-virüs yazılımları değildir. Malwarebytes, malware yani bir tür istenmeyen yazılım temizleme aracıdır. Genellikle ücretsiz yazılımların içinde entegre olarak gelen reklam içerikli istemeyen uygulamaların kaldırılması için kullanılır. Malwarebytes'ı gereksiz yere çalıştırmak sistem dosyalarına zarar verebilir. AdwCleaner ise bilgisayarınıza siz farkında olmadan yüklenen istenmeyen yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz, Malware, Toolbar gibi zararlıları temizleyen ücretsiz bir yazılımdır. Yani anti-virüs olarak kullanmak kesinlikle yanlıştır. ComboFix'e gelirsek kesinlikle anti-virüs amacıyla boş yere çalıştırılmaması gereken profesyonellere yönelik bir program.

    AdvancedSystemCare ve WiseCare365 uygulamaları için de aynı şekilde görüşlerim olumsuz. Sisteme yük bindiren ve sistem dosyalarına gereksiz yere müdahele eden programlar olarak görüyorum. "Bilgisayarınızı hızlandırın" mantığı RAM temizlemek olan programlara sıcak bakmıyorum. Ccleaner için aynı şeyi söylemeyeceğim tabii ki. Sistemin demir başıdır. Günlük olarak çalıştırılmasını önerebilirim. Gayet yararlı ve stabil bir program. 360TotalSecurity kullanmadım kullanmadığım program için yorum yapmam yanlış olur fakat anti-virüs olarak önerim son zamanlarda KIS 2016 gerçekten başarılı bir anti-virüs. DriverBooster tarzında otomatik olarak sürücü bulan programları eski sistemlerde tavsiye edebiliriz. Fakat güncel bir sistemde kesinlikle üretici firmanın sitesinden güncel sürücüler el ile yüklenmelidir. 

    Sorununuzun çözümüne gelirsek daha önceki konulardan hatırladığım kadarıyla korsan oyun indiriyorsunuz. Korsan bir oyunun kasma durumunda tabii ki ilk yapacağınız iş orjinal olarak satın almak olacaktır. Orjinal olarak satın aldıktan sonra hala sorun yaşamaya devam ederseniz yeni soru sorabilirsiniz. Orjinal oyunda sorun yaşarsanız elimden gelen her şeyi yapacağımdan emin olabilirsiniz.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Haklısınız fakat AdvancedSystemCare programında program devre dışı bırakıcı var gereksizleri ve kullanmadıklarınızı devre dışı bırakabilirsiniz mesela wisecare365 ile tarattıktan sonra kapatmak gibi. uzmanarda 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol