Ethereum mining nasıl yapılır?

    Toplam 1 Cevap


    0

    Ethereum zorluğunun artması ve minerların ödeme eşiğine uzun süreçlerle gelmesi nedeniyle tekrar bir rehber oluşturmak istedim. Binance Pool'u kullanarak mining nasıl yapılır onu anlatacağım. Binance'ı kullanmamın sebebi 24 Saat'te ne kadar kazım yaparsanız yapın direkt olarak binance hesabınıza gönderiliyor.

    Öncelikle binance hesabı oluşturuyorsunuz.

    Hesap oluşturma gibi basit bir işlemi uzunca anlatmayacağım normal hesap oluşturur gibi hesap oluşturuyorsunuz. Hesabı oluşturduktan sonra ana sayfa'da Finans bölümüne tıklayıp "Binaance Pool" sekmesine tıklıyorsunuz.

     

    Binance Havuz sistemine girdikten sonra sağ tarafta "Madencilik Hesabı" sekmesine tıklayıp bir madencilik hesabı oluşturuyorsunuz.

    Madencilik hesabı oluşturduk. Şimdi aşağıdaki adrese gidiyoruz;

    • https://www.binance.com/tr/my/wallet/account/main/deposit/crypto/ETH

    Burada sağ alt köşede ethereum cüzdanımız yer alıyor burada dursun. Aşağıdaki linkten NBMiner'ı indiriyorsunuz. Elinizde başka mining programı varsa onuda kullanabilirsiniz.

    Rar dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkart seçeneğine tıklayın. Klasörün içine girin ve buradan start_eth.bat adlı dosyayı bulun ve sağ tıklayıp düzenle seçeneğine basın.

    "Cüzdan adresi" yazan kısmını kendi cüzdan adresiniz ile ( Binance Wallet Addres ) değiştirin. CaptainDeadPool yazan yeri ise madencilik hesabı oluştururken verdiğiniz isim yapın. Başta linkini bıraktığım yere gelin ve buradan cüzdan adresinizi kopyalayın. Kopyaladığınız adresi cüzdan adresi kısmı ile değiştirin. İşlem tamam kaydedip çıkabilirsiniz. Ardından bu bat dosyasını çalıştırın, bu bat dosyası ile mining'e başlayacaksısnız eğer başka bat dosyasına basarsanız çalışmaz. Binance Havuz adresi yazan yeri ise bariz bir şekilde binance'ın havuz adresini gireceksiniz. Alternatif Havuz adresleri;

    • ethash.poolbinance.com:3333
    • ethash.poolbinance.com:443
    • ethash.poolbinance.com:25
    • ethash.poolbinance.com:1800

    İşlem bu kadardır.

     

     

     

     

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol