Exper karizma a5v laptop harddisk önerisi

0

Merhaba ben exper karizma a5v laptopa harddisk almayı düşünüyorum minimum 500 GB acaba hangi marka almalıyım

gorele28 gorele28 (387)
4 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Laptoplarda alınacaksa kesinlikle SSD almanı tavsiye ederim. Zira çoğu 2.5" lik laptop HDD si 5400 rpm hızında çalışıyor. Zaten yavaş olan HDD laptoplarda iyice yavaşlıyor. Hele ki belirli bir zaman sonra sarsıntılara bağlı yavaşlamalar olunca kullanıcıya kriz geçirten seviyeye geliyor.Bu sebeple SSD almalısın.

    Genelde Samsung SSD konusunda iyidir. Oldukça dayanıklı SSD ler üretiyorlar. İmkanın varsa (diğerlerine göre biraz pahalı) Samsung alabilirsin. Ama Samsung dışında Kingston, Toshiba, Sandisk gibi markalarda alınabilir.

    Aliexpress konusuna gelince bence de TR de bulunabiliyorsa TR den alınması daha mantıklı. Az bir fiyat farkı olsa bile kargo süresi, garanti ve nadir de olsa ürünün gelirken hasara uğraşması durumları olabilir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgisayarının daha hızlı çalışmasını ve açılmasını istiyorsan SSD Diskleri çok iyi ama Aliexpress den almanı önermiyorum çünkü , bozuk gele bilir veya yanlış ürün gele bilir fakat bunlar bir ihtimal.

      İlla Aliexpress den almak istiyorsan:

      SSD ler tamamen 500 GB değil 480 GB kafan karışmasın

      Not: SSD ler HDD ler'e göre daha iyi

       

       

      darkcrak darkcrak (5168)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Yukarıdaki önerilenleri alma. Ayrıca sadece aliexpress'ten alınca mı ürün bozuk geliyor ? @darkcrak. Bir sürü elektronik parça sipariş ettim bunlara PC Bileşenleri de dahil en ufak sorun yaşamadım.
        James Donkey duyulmuş bir marka ancak SSD Konusunda başarısız. Hız sorunu, Yazma sorunu, Okuma sorunu, Sağlık sorunu falan var. Eşeğe düz'de binmeyin ters'de.

        OCZ SSD'ler için hem sorun yaşayanda var sorun yaşamayanda, ben risk alıp TR200 SSD almazdım. SSD Konusunda EN BAŞARILI MARKA SAMSUNG

        Ayrıca Laptopunuza SSD Takabilirsiniz. HDD Önerisi istemişsiniz ancak bu devirde Laptop'ta HDD Kullanılmamalı tavsiyem SSD Almanız yönünde.

        Bunu kaçırma derim 500 GB Modeli 500 TL, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kendim de kullandımm bu SSD'yi hiçbir sorun çıkarmadı.

        Alabiliyorsan önerdiğim 860 Evo Modelini al aklında soru işareti kalmasın.

        hydra hydra (3800)
        4 yıl önce cevaplandı

          0

          samsung 500 gb ssd 860 evo

           

          cahilplayer cahilplayer (9)
          4 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol