Exper Karizma M765S Windows Xp 32 bit Usb boot sorunu

0

Merhaba arkadaşlar. Yukarda yazılı modele sahip laptopum var. Biraz eski. win 7 kurmuştum ve internette felan gezinirken sıkıntı çıkarmıyor fakat oyun oynarken sıkıntı yaşadım ve win xp'ye dönmek istedim. Xp'yi kurdum fakat bazı sıkıntılarım oldu oyunlarla ilgili ve yeniden format atma gereği duydum ama Usb'den boot ederken aşağıdaki resimlerde çıkan sorunlar oldu. Araştırdım ama bi çözüm bulamadım. Umarım siz yardım edersiniz.

http://hizliresim.com/AgNNGX

http://hizliresim.com/52XXXj

http://hizliresim.com/jjppar

 

boıubeyi boıubeyi (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Sanırım Windows Xp işletim sisteminden tekrar Windows 7 işletim sistemine geçmeye karar verdiniz.

    Resimde ilk çıkan yazıda; USB den boot etmek için bir tuşa basın yazıyor.Bu esnada USB takılı iken bir tuşa bastığınızda herhangi bir kurulum işlemine geçemiyor musunuz?

    Windows 7 işletim sisteminin doğru şekilde USB nize atıldığını tekrar gözden geçirin.Ardından bilgisayarınızın BIOS menüsüne gelin.BIOS menüsünden Boot sekmesine gelin.Boot sekmesi üzerindeyken USB Boot seçenei varsa Enabled durumuna getirin.Ardından First-Second şeklinde 1. ve 2. sıralamaların olduğu kısıma 1. sıraya USB nizi getirin.Bu şekilde ayarlarınızı kaydedip çıkın.Bilgisayarınızı tekrar baştan başlattığınızda bilgisayarınız ilk olarak USB sürücüsüne bakacak ve eğer USB niz doğru şekilde Windows 7 işletim sistemi yüklendi ise, Windows 7 kurulum ekranına yönlendirilmeniz gerekecektir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol