Exper Marka Bilgisayar Özellikleri

0

Bilindiği üzere  HP,Casper marka bilgisayarlar kullananlar çok sıkıntıyla karşılaşıyor. Exper marka bir bilgisayar var özellikler:

İntel Core i7, x64 bit, Nvidia  Geforce GT520M Cuda 1gb, 8 Gb ram gibi özelliklere sahip bu tür bir bilgisayar alınmak istense bu kadar yüksek özellikli olmasına rağmen markadan dolayı kötümüdür tavsiyeniz nedir?  Exper nasıl bir markadır?

ahmet466 ahmet466 (5)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    -1

    Eğer bilgisayar almak istiyorsan kesinlikle böyle alma toplama tercih etmelisin.Bu bilgisayarın ekran kartı pek iyi değil ileri düzey oyunları high ayarlarda açtığın zaman kasmalar olcaktır bu yüzden orta ayarlarda oynayabilirsin.8GB ram fakat iyimi belki hiç duyulmadık marka mhz ve diğer özellikleri düşük.Yani bilgisayar bakıyorsan markasına değil içindeki parçalara bakman lazım.

    ardahd ardahd (631)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Aslında experin nasıl bir marka olduğunu sordum bunada cevap verirmisiniz ahmet466 7 yıl önce
    • Exper marka bilgisayarlar gündelik kullanım için ideal fakat oyun oynayan biriysen almanı önermem ekran kartları genelde giriş seviyesi veya orta seviye oluyor yani pek keyifli oyun oynayamassın örnek olarak bu bilgisayara bakabilirsin 1700Tl fakat R5 220 ekran kartı var.http://www.vatanbilgisayar.com/exper-active-dex362w-intel-core 2 milyarlık bilgisayarlarında bile R7 240 var yani 2Milyar verdikten sonra çok iyi sistemler toplanabilir.Dediğim gibi oyun oynayan kişiler için exper marka önermem ve kullanan kişiler genelde sorun yaşıyormuş. ardahd 7 yıl önce
    • Oyun meraklısı değilim zaten saol ahmet466 7 yıl önce
    • Rica ederim. ardahd 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol