Facebook gri hesap nedir?

0

Facebook'fan bugün bir mail aldım. "Gri hesabınızda işlem yapmanız gerekiyor" yazan bir mail. "Facebook September 1, 2022 tarihinden sonra bu hesabı kapatacak. Bilgilerinizi indirebilir ve yönettiğiniz Sayfa veya grupların sahipliğini başka bir hesaba devredebilirsiniz." diyor. Acaba bu gerçekten Facebook'tan mı geldi yoksa birisi hesabımı çalmaya mı çalışıyor? Gri hesap ne demek?

Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Facebook Gri Hesap Nedir?

    Gri hesap önceden Facebook üzerinde sayfaları ve reklamları yönetmek için kullanılan bir hesap türüydü. Gri hesap ile facebook'a girip yapıp sayfalara erişim sağlayabilir ve yönetebilirdiniz.  Facebook gri hesapları normal kişi profilleri gibi değildir. Sadece Facebook'a giriş yapmak reklam, sayfa yönetmek için kullanılır.

    Facebok gri hesaplar kişisel Facebook hesabı ile ilişkili değildir. 

    Çok önceden bir Facebook sayfası oluşturduysanız, Facebook grubu varsa bu gri hesap ona dair olabilir. Eğer bu gri hesap üzerinde grup veya sayfa varsa sizin için önemliyse bu grup ya da sayfaların yönetimini kendi kişisel Facebook hesabınıza taşımalısınız.

    Facebook Gri hesapları siliyor. Eğer taşıma işlemi yapmazsanız grup ve sayfalarınızı kaybedersiniz.

    Gri hesaplar normal Facebook hesaplarındaki güvenlik özelliklerine sahip değiller ve bu sebepten pek çok sıkıntı çıkıyor. Facebook da bu sebepten gri hesapları kapatıyor.

    Herhangi bir sayfanız veya Facebook grubunuz yoksa bu maili göz ardı edebilirsiniz.

     

    alattin alattin (16999)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Gri hesaplar kurtarılabilecek mi peki ? Yarın hesabın kapatılacağı uyarısını alıyorum

      sayinkuzu sayinkuzu (1)
      1 yıl önce cevaplandı

      • Hayır kurtarılamayacak. Bu sebepten Gri hesap üzerindeki sayfayı normal Facebook hesabınıza aktarmalısınız Gelen mailde nasıl yapacağınız anlatılıyor. alattin 1 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol