Facebook gruba toplu arkadaş nasıl eklenir?

0

2000 tane Facebook arkadaşım var, sevdiğim bir gruba bu 2000 arkadaşımı eklemek istiyorum. Gruba giriyorum, tek tek hepsini el ile eklemek varmış. Benim istediğim topluca hepsini seçip, öyle herkesi gruba eklemektir. Yoksa tek tek kim uğraşacak..

rusaxox rusaxox (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Facebook'ta doğrudan böyle bir özellik yok. İnternette şöyle biraz araştırdım bunu bazı kodlarla yapanlar varmış ama denediğimde hiçbiri çalışmadı.

    Facebook aynı şeyleri seri bir şekilde art arda yaptığın zaman seni spam olarak algılayabilir dikkat et. Olmuyorsa fazla zorlamamak lazım.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Hocam 2000 kişiyi harf harf aratarak gruplara kayıt etmek, bir de 4-5 gruba kayıt etmek resmen çile olur. Günlerimi alır.. rusaxox 5 yıl önce
    • Ben deminden beri birkaç şey denedim ama hiç başarılı olamadım. YouTube'da "facebook gruba toplu arkadaş ekleme kodu" diye aratırsan eğer deneme yanılma yoluyla bulabilirsin belki. Eğer kararlıysan denemeye değer. @rusaxox omercik 5 yıl önce
    • Ama dediğinizde doğru, şimdi hesabı kitler bide.. rusaxox 5 yıl önce
    • Evet o ihtimal de var. Art arda yorum bile yapsan bazen seni spam zannediyor çeşitli yaptırımlar uyguluyor. omercik 5 yıl önce

    0

    Daha önceden şöyle bir Google Chrome eklentisi vardı: Group Invite All

    Facebook arkadaşlarını gruba eklemek için kullanabilirsin. Ama bu tür script çalıştıran eklentiler her zaman risk barındırır. Bunu bilmelisin.

    Facebook güvenlik özelliklerini geliştirdi. Bu sebepten sorunlar çıkabiliyor. Time limit 15 saniye olarak ayarla ve günde 1000'den fazla ikişi gruba ekleme.

    pelinny pelinny (863)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Facebook, Twitter gibi sitelerde çalıştırılacak bu tür script ve eklentiler hesabın kilitlenmesine yol açabilir. Bu tür bir script ya da eklenti kullanmadan önce bunu aklınızdan çıkartmayın.

      Yine sizden kullanıcı adı ve şifre isteyen script ve eklentileri kullanmayın, facebook hesabınızın çalınmasına sebep olabilir.

      hakan hakan (15394)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol