Facebook gruplara izinsiz eklenmeyi engellemek

0

Facebook gruplara izinsiz olarak ekleniyorum. Facebook gruplara eklenmek istemiyorum. Facebook'ta haberim olmadan gruplara ekleniyorum.

Facebook gruplara izinsiz eklenme nasıl engellenir?

İzinsiz Facebook grubuna eklenme nasıl engellenir?

Haberim olmadan Facebook grubuna eklenme nasıl kapatılır?

Facebook izinsiz gruba eklenme nasıl kapatılır?

Facebook gruplara izinsiz eklenme nasıl kaldırılır?

Facebook haberim olmadan gruba eklenmek nasıl kapatılır?

brsozl brsozl (1961)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Facebook gruplara izinsiz eklenmeyi engellemek

    Facebook'ta izinsiz gruplara eklenmek kullanıcıların oldukça canını sıkan bir durum. Facebook'ta arkadaşlarınız size sormadanizinsiz ve haberiniz olmadan sizi gruplara ekleyebilir. Eğer sizde Facebook gruba eklenmek istemiyorum diyorsanız maalesef Facebook gruplara eklenmeyi direkt olarak engellemenin bir çözümü olmadığını söyleyelim.

    Facebook gruba izinsiz olarak eklendiğinizde bildirimleri, gönderileri anlık olarak görüyorsunuz. Durum böyle olunca Facebook'ta izinsiz olarak gruplara eklenmeyi engellemek isteyebilirsiniz. Facebook'ta maalesef izinsiz gruplara eklenmeyi engellemek için bir ayar bulunmuyor.

    Facebook'un gruplara izinsiz olarak eklenme konusunda yaptığı açıklama şu şekilde:

    " Grup üyeliğini onaylama işlevi yoktur. Bir fotoğrafta etiketlenmeye benzer şekilde, bir gruba sadece arkadaşlarınızdan biri tarafından eklenebilirsiniz. Bir arkadaşınız sizi bir gruba eklediğinde, gruptaki (ve Açık veya Kapalı gruplar için Haber Kaynağı'ndaki) bir haber sizi gruba arkadaşınızın eklediğini gösterir. "

    Facebook

    İzinsiz olarak gruba eklenmek konusunda Facebook kısaca sizin arkadaş listenizde bulunan birinin izinsiz olarak gruba ekleme yetkisine sahip olduğunu söylüyor. Yani Facebook birbirini tanıyan veya daha doğru bir söylemle arkadaş listesinde bulunan kişilerin etkileşimde bulunması için izinsiz gruplara eklenmeyi engelleme özelliğini devreye sokmuyor.

    Facebook aynı zamanda izinsiz olarak gruplara eklenme konusunda şu hatırlatmaları yapıyor:

    " Lütfen şunları unutmayın: 
    Sizi sadece arkadaşlarınız gruplara ekleyebilir. 
    Bir arkadaşınız sizi bir gruba eklediğinde, hemen bir bildirim alırsınız. 
    Bir gruptan istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Bunu yapmak için grup sayfasına gidip sağ sütundaki "Gruptan Ayrıl" düğmesine tıklamanız yeterlidir. Bir gruptan ayrıldığınızda, tekrar eklenmek için açıkça istek göndermediğiniz sürece başka kimse tarafından gruba eklenemezsiniz." 

    Facebook

    Son olarak Facebook'un izinsiz gruplara eklenmeyi engellemek için herhangi bir ayar seçeneğinin olmadığını tekrardan belirtelim. Facebook izinsiz gruplara eklenmeyi engellemek için programlar olduğunu söyleyen şahıslara inanmayın ve bu sahte virüs içerikli programları bilgisayarınıza indirmeyin. 

    Şu an gruplara eklenmeyi istemiyorum diyen kullanıcıların maalesef yapacağı tek işlem eklendiği gruba girip sağ üstte bulunan "Gruptan Ayrıl" seçeğini seçmesi. Ek olarak sizi izinsiz olarak sadece arkadaş listenizdeki biri gruplara ekleyebileceği için sürekli sizi gruplara ekleyerek rahatsız eden kişileri de arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.

     

    brsozl brsozl (1961)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol