Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

0

Sosyal medya artık hepimizin hayatına girmiş durumda. Ülkemizde internet, sosyal medyadan ibaret sanıldığı için haliyle bilgisayar başına geçenlerin ilk işi kendileri adına birer hesap açmak oluyor. Bu ortamın oyun, arkadaşlık ve bilgi edinme gibi pek çok amacı var. Kullanım bu kadar yaygın olunca bir süre sonra insanların aklına "bilgilerim güvende mi?", "amacına uygun kullanıyor muyum?", "bana bir yararı var mı?" gibi sorular da gelebiliyor. Bu soruların cevabı genellikle "hayır" olduğundan facebook'a katılan kadar zararının farkına varıp ayrılan da oluyor.

Hesabınızı kapatmak oldukça kolay bir işlem ancak bundan önce bilmeniz gerekenler var. Kişi hesabınızı kullanarak açtığınız sayfalar, gruplar, oyunlar ve uygulamalar da silinecek, hesabınızı (belli bir süreden sonra) tekrar aktifleştiremeyeceksiniz. Daha detaylı bilgi almak için facebook'un hesap silmeyle ilgili sayfasına gözatabilirsiniz.

esty esty (-48)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme


    https://www.facebook.com/help/delete_account linkine tıklayın.

    Karşınıza aşağıdaki ekran gelecek. Hesabımı sil deyin.

    hesabımı sil

    Hesabımı sil dedikten sonra karşınıza şifrenizi ve verilen kelimeye uygun resimleri seçmenizi isteyen bir ekran çıkacak. İstenenleri yaptıktan sonra işlem tamamdır.

    Bundan sonra hesabınızın tamamen silinmesi için 2 hafta boyunca facebook'a giriş yapmamanız gerekiyor. Daha sonra hesabınız tamamen ortadan kalkmış olacak.

    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol