Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek mesajı nedir?

0

Facebook hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata mesajı alıyorum: 

"Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Bu sırada, bu mesajı neden gördüğün hakkında daha fazla bilgi alabilirsin. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz."

Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek ne anlama geliyor? Hesabıma birdaha giremeyecek miyim?

omercik omercik (9418)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Giriş yapmaya çalıştığımda "Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek" mesajı alıyorum. Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek çözümü nedir?

    Facebook hesabınıza girmeye çalıştığınızda "Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek" gibi bir mesaj almanızın nedeni o an Facebook'ta yapılan bakım çalışmalarıdır. Facebook, veritabanını güncelliyor veya bakım yapıyor olabilir ve bu yüzden geçici olarak hesabınıza giremiyorsunuzdur. 

    Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek hatası benim hesabımda sorun olduğunu mu gösterir?

    Hayır, sizin hesabınızda hiçbir problem yoktur. Birkaç dakika (saat veya gün de olabilir) sonra hesabınıza tekrar normal bir şekilde eski şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz. Bu bir hata değildir. Sadece Facebook bakım yaptığı için bu mesajı görüyorsunuz.

    Arkadaşlarım hesabına girebiliyor ama sadece ben giremiyorum. Ne yapmalıyım?

    Facebook'un yardım sayfasında yer alan bilgiye göre bütün hesaplarda aynı anda bakım yapılmaz. Bu yüzden bütün Facebook kullanıcıları "Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek" hatasıyla karşılaşmayabilir, bu çok doğaldır. Endişelenmenize gerek yoktur.

    Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek hatasının başka bir çözümü var mı?

    Kullanıcı olarak beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yoktur. Facebook hesabınızla alakalı bakım çalışmalarını bitirdikten sonra normal bir şekilde eskisi gibi hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol