Facebook'ta sayfa beğenemiyorum

0

Merhabalar, 
Uzun zamandır (yaklaşık dört ila beş) yıldır Facebook'ta sayfaları beğenemiyorum. Belirli bir konu hakkında olan sayfaları değil, Facebook üzerindeki hiç bir sayfayı beğenemiyorum. Durum hakkında defalarca kez Facebook'a bildirimde bulundum fakat hiç birinde bırakın olumlu ya da olumsuz değil  geri dönüş bile yapılmadı.

Yıllardan beri sorun ile karşı karşıyayım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ciddibiri ciddibiri (9)
7 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    facebook hesabınıza giriş yapın ayarlar / uygulamalar ve bu sayfafada bütün uygulamaları kaldırın hesabınızdan çıkın ve yeniden giriş yapın

    uygulamalara giriş için tıklat

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      @candan'in belirttiği gibi zararlı bir eklenti sizin adınıza beğeniler yapmış olabilir, sayfa beğenisi yapmanızı engelliyor olabilir. Önce öyle bir uygulama çalışıyor mu onu kontrol edin.

      Ayrıca Facebook üzerinde en fazla 5.000 sayfa beğenebilirsiniz. Beğendiğiniz sayfa miktarı nedir bunu kontrol edin, siz farkında olmadan bir uygulama sizin adınıza beğeni yapmış olabilir. Buradan da anlaşılacağı gibi Facebook üzerinde en fazla 5000 sayfa beğenebilirsiniz. Böyle bir limit var.

      Diğer bir durum engellemeler. Facebook bazı engelleme mekanizmalarına sahiptir.

      Facebook'un, başka insanların rahatsız edici veya kötü amaçlı olduğunu düşünebileceği davranışları durdurmak için ilkeleri vardır. Facebook'taki bir özelliği kullanma şeklinizin, niyetiniz bu olmasa bile kötü amaçlı olabileceğini tespit ettik.

      Engellenmenizle ilgili bilmeniz gereken birkaç şey:

      • Engellemeler geçicidir ve birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir

      • Bu engellemeyi kaldırmamız hiçbir şekilde mümkün değildir

      Tekrar engellenmemek için, lütfen bu özelliği daha seyrek kullanın veya kullanmayı bırakın (ör. her gün daha az mesaj gönderin, insanları sadece gerçekten bulundukları fotoğraflarda etiketleyin). Aksi takdirde hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.

      Yukarıdaki bölüm Facebook'tan alıntıdır. Siz değil ama yine yine zararlı bir uygulama sizin hesabınız üzerinden işlem yapmış ve bu sebepten hesabınız engelli durumda olabilir. Bu durumda engeli kaldıramazsınız. Bunun bir çözümü yok. Yeni hesap açmanız gerekir.

      Bunun dışına başka bir bir cihazan Facebook'a girdiğinizde beğenme yapabiliyor musunuz bunu kontrol edin. Eğer bu da mümkün olmuyorsa hesabınız engellenmiş demektir.

      hakan hakan (15424)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        @candan @hakan
        Ne yazık ki durum aynı şekilde devam ediyor dediklerinizi harfiyen tek tek yerine getirdim fakat sorun bir türlü ortan kalkmıyor. Ayrıyetten şuanda beğenmiş olduğum hiç bir sayfa bulunmuyor, 

        ciddibiri ciddibiri (9)
        7 yıl önce cevaplandı

        • Başka bir cihazdan denediğinizde de sorun devam ediyorsa hesabınız Facebook tarafından engellenmiş demektir. Engeli kaldırmak mümkün olmuyor. Yeni hesap açmak tek çare. hakan 7 yıl önce
        • Anladım, yardımlarınız için teşekkür ederim. ciddibiri 7 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol