Facebook ve Twitter'dan HD video indiremiyorum

0

Video indiriyorum, fakat hepsinin boyutları değişik oluyor, bazıları ise HD olmuyor. 240P-360P olanlar bile oluyor.. Video HD, ama HD indirmiyor.. HD nasıl indiririm?

pukeh pukeh (5)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


      0

      Facebook ya da Twitter'dan HD video indirebilmen için öncelikle o videonun bu ortama HD yüklenmesi gerekir. Her videoyu HD indiremezsin. 

      Kullanıcının örneğin SD kalite bir video yüklendiğini düşün. Facebook ya da Twitter bunu HD ye çeviremez. Bunu sana SD yani düşük kalite sunar. Sen bunu indirirsen sana da SD olarak iner.

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Hayır hocam, video HD, kalitesi 720P pukeh 5 yıl önce
      • @pukeh örnek bir indirme linki verir misin? Genelinde mi böyle? IDM ya da Xtreme Download manager ile indirme yaparken kalite seçmek mümkün oluyor. Yine @farurhenho bazı linkler vermiş. Bunlarda Chrome eklentisi var ve onlarda HD olarak indiriyor. murat 5 yıl önce
      • Chrome store'de ne kadar eklenti varsa denedim, çoğu siteleri bile tanımadı. Web sitelerini. Fakat Facebook ve Twitter'dan video indirmek istesem, Google'a ''Facebook, Twitter HD video indir'' yazarım. Genelde çıkan siteler linki yapıştırır, boyutu en yüksek olanları seçerim. pukeh 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol