Failure of Web Server bridge hatasının çözümü nedir?

0

N11.com sitesine girmek istediğimde Failure of Web Server bridge: No backend server available for connection: timed out after 30 seconds or idempotent set to OFF or method not idempotent. hatası alıyorum.

Failure of Web Server bridge hatasının çözümü nedir?

hakan hakan (15424)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Failure of Web Server bridge hatasının çözümü nedir?

    N11.com sitesine şuan ulaşmak isteyen kullanıcılar Failure of Web Server bridge: No backend server available for connection: timed out after 30 seconds or idempotent set to OFF or method not idempotent hatası ile yüz yüze geliyorlar.  

    Failure of Web Server bridge: No backend server available for connection: timed out after 30 seconds or idempotent set to OFF or method not idempotent hatası sunucu taraflı bir hata olup, n11.com ziyaretçilerinin bu hatayı düzeltmek gibi bir şansı yok.

    n11.com kullanıcıları daha sonra tekrar siteye girerek hatanın giderilip giderilmediğinini kontrol edebilirler.

    Web sunucusundaki bir sorun, teknik bir hata Failure of Web Server bridge: No backend server available for connection: timed out after 30 seconds or idempotent set to OFF or method not idempotent hatasına sebep olur.  

    Bu hata Oracle BEA WebLogic Server uygulamasına özgü bir hatadır. BEA WebLogic Server,  Java EE uygulama sunucusudur.   Oracle BEA WebLogic Server uygulamasındaki teknik bir hata, site ziyaretçilerinin bu hata ile karşılaşmasına sebep olur.

     

    hakan hakan (15424)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol