Farklı Sürücü Güncelleştirmeleri

0

Önce Driver Talent ile taradım.6 tane program güncel olmayan sürücü çıktı güncelledim.Ardından sağlama almak için Driver Booster ile taradım 18 tane güncel olmayan sürücü buldu.

Ne yapmalıyım ?

Not : Şu anda Wireless ile internete bağlanamıyorum.Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.Driver Talent ile güncelledikten sonra oldu.

ahmetsamil ahmetsamil (268)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Ahmet, @candan!ın çözüm tavsiyesini uyguladınmı ve çözüm oldumu bilemiyorum. Eğer çözüm olduysa mesele yok. Fakat böylesi hallerde (yanlış sürücü güncellemesi yapılması hallerinde) ilk olarak denenmesi lazım olan yol Aygıt Yöneticisinde o sürücünün özelliklerinden "Sürücüye geri dön" düğmesine tıklanması olmalıdır (@candan'ın gösterdiği yolda sonuç sağlayabilir fakat bu daha sağlam bir çözümdür).

    Eğer ihtiyaç hissedersen diğer güncellemeler içinde bu yolu kullanırsın. 

    "Sürücüye geri dön" işe yaramazsa bu defa Sistem Geri Yükleme denenebilir. Sistem Geri Yükleme benzer problemlerde başvurulması gereken öncelikli çözüm yollarından biridir ve pratik/kolay çözüm sağlar. Bu yolda çözüm olmazsa veya Sistem Geri yükleme - bir şebeple- çalışmazsa, bu defa başka yollar araştırılır ve denenir (Mesela @candan'ın çözüm tavsiyesi gibi).

    Bir daha aklında bulunsun, donanım sürücülerini bu iş için ortaya çıkarılan programlar vasıtasıyla yapma. Bunların en güvenilir olanı bile çok zaman yanlış sürücü güncellemeleri yaparak problemlere sebep olabiliyor. Eğer illede bu programları kullanacaksan öncesinde mutlaka mevcut sürücülerin veya tüm sistemin (sistem imajı) yedeğini almalısın.

    Kolay gelsin.

     

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      2

      wifi kopması veya ünlem işareti  hatasının tek bir sebebi yok birçok nedenden dolayı olabilir

      başlat / aygıt yöneticisi ağbağdaştırıcıları wireless N 1000 sağtıklatın  kaldır sil ve akabinde değişiklikleri tara

      modem şifresini yeniden isteyecektir girin böylece bağlantınız sıfırlanmış olyor

      candan candan (4301)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol