Fivem kullanımı

0

Fivem indirdik de nasıl oynandığını bilmiyorum. Her Servere katılamıyorum hata veriyor bazıları. Bir tanesine giriş yaptım ama sadece ben vardım odada sanki. Neye göre ve nasıl kullanıyoruz bu programı? (bilgisayarda mikrofon yok) 

newabadit newabadit (5)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Sadece freeroam oynayacaksan mikrofona gerek yok, discorda bile gerek yok. https://uzmanim.net/soru/fivem-nedir-nasil-oynanir/104502
    Burada anlattım naısl oynayacağını, girdiğin serverda oyuncu olmadığı için sadece sen varmış gibi oynuyorsundur. Tavsiyem RSM Freeroam Serverinde oynaman, server 500 kişi kapasitesine sahip ve şuan 502 kişi aktif olarak bu serverda, queue ( sıra bekleme ) var yani servere girebilmek için biraz sıra beklemen gerekiyor. Bazı serverlar whitelist te yani önüne gelen kişi giremiyor, discord sunucularına gidip kayıt yaptırman gerekiyor ve yaş sınırı bazı serverlarda mevcut, genellikle 17 - 18 minimum yaş sınırı var. RSM Freeroam girmeni öneririm, arkadaşlarla bu servera giriyoruz. Freeroam yani özgürce dolaşabildiğin moda gireceksen mikrofon ve discord gereği yok ( Bazı serverlarda zorunlu Mic ve dc ) RSM Freeroam da böyle bir şey yok girebilirsin direkt.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Çok teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğiniz için :) newabadit 3 yıl önce
    • Rica ederim, iyi oyunlar @newabadit hydra 3 yıl önce

    0

    Her server'e giremezsin çümkü discord grubundan form doldurman gerek ayrıca @hydra fivem in ne olduğunu anlatmıştı.

    FiveM Nedir ? Nasıl oynanır ?

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol