0
Merhaba, flash player yükleyemiyorum. "kullanıcının adobe flash player yüklemek için yeterli ayrıcalığı yok" diye sürekli hata veriyor. (Yani parasını benim verdiğim bi alet bana ayrıcalığın yok diyo :D) Şaka bi yana facebook sayfasındanda yazmıştım ama sonra burdan yazmak istedim.
İşletim sistemi win7. internet explorer, firefox, chome hepsinde denedim yönetici olarak çalıştır vs. yaptım hep ama olmuyor bir türlü. Yardımlarının için şimdiden teşekkür ederim.
0
Offline yüklemeyi deneyebilirsiniz, size uygun olan Flash player'i indirin ve indirdiğiniz dosyayı sağ tuşila tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçin.
Flash Player for ActiveX (Internet Explorer)
Flash Player Plug-in (Diğer tarayıcılar)
Hâlâ Flash Player Yüklemek için yeterli ayrıcalığınız yok hatası alıyorsanız temiz yükleme yapmayı deneyebilirsiniz, çoğu zaman sorunu çözecektir.
Yükleme işlemini yeniden başlatın.
Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol
25 Ocak 2018 uzmanim.net güncellemesi
30 Haziran 2017 uzmanim.net güncellemesi
26 Aralık 2016 uzmanim.net güncellemesi
08 Eylül 2016 uzmanim.net kural ihlali yapan kullanıcılar ve yaptırımlar