Format Attıktan Sonra Standart VGA B. Ekran Kartı Oldu

0

Arkadaşlar ben pc'ye format attım. Sonrasında Driver Easy programını yükleyip driver'ları yükledim. Ancak Aygıt Yöneticisinde Standart VGA Bağdaştırıcı diye bir şey var ama ekran kartı da orada gözüküyor VGA B.'yı kaldır veya devre dışı bırak'a bastığımda yeniden başlat diyor başlatınca da VGA B. yüklendi kuruldu falan diye bilgi veriyor bu vga bağdaştırıcı gitmiyor ve ekran kartının yerini alıyor lütfen yardım edin.

malil malil (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Uzaktan senin ekran kartının marka modelini kimse bilemez. Zira en küçük bir işaret olacak bilgi yok mesajında. 

    Ekran kartının marka ve modelini öğren ve web'de araştırıp sürücüsünü bularak downloadını yap sonra sistemine yükle, problemin düzelir.

    Edit:

    VGA Dediğinde ekran kartıdır. Öyleyse senin sisteminde paylaşımlı ve paylaşımsız olmak üzere iki ekran kartı olmalı. Eğer böyleyse problem yok. Paylaşımsız ekran kartın (ana ekran kartın) sistemde grafik işleme performans ihtiyacına göre otomatik devreye girer. Bunu tam anlamamız için aygıt yöneticisinde ekran kartları görülür bir şekilde bir görüntü alarak o görüntü dosyasını açtığın konuya eklemelisin.

    Bu arada PC laptop'mı yoksa desktop'mı, bunuda belirtmelisin. Zira laptop'larda paylaşımlı (onboard) ekran kartı disable edilemez (yani devredışı bırakılamaz) ama desktop PC'lerde bu yapılabilir. Bunun için BIOS'a girerek bunu yapmalısın (Onboard display - Disable gibi). Bunu yapmalı ve daha sonra monitör kasa bağlantısının kasa tarafında port değiştirmelisin (Diğer ekran kartı çıkışına almalısın). 

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Peki windows deneyiminden 1 almam normal mi malil 6 yıl önce
    • görüntü dosyasını açtığını derken malil 6 yıl önce
    • Aygıt yöneticisi açık ve ekran kartı sürücüleri görülür halde bir ekran resmi alırsın ve konuya eklersin. Burada o görüntüye bakarız ve daha iyi anlarız. O manada.. @malil temmuz 6 yıl önce

    0

    Ekran Kartı driver ı yükldeim zaten driver easy adlı bir program yüklemiştim o da eksik deyip ekran kartı driverı yükledi şimdi aygıt yöneticisinde ekran kısmında 2 tane var hem ekran kartım hem vga

    malil malil (1)
    6 yıl önce cevaplandı

    • VGA Dediğinde ekran kartıdır. Mesajıma ilavede bulundum, yeniden bakmalısın temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol