Formatlanan telefondan veri kurtarma

0

Benim telefonum htc desire 820 bundan 1 1bucuk ay once yanlis sarj aleti kullanimi sonrasi telefonum hic bir islem yapmadan google play store durdu bildirimi cikartik durdu ekrana ve daha sonrasinda kendi kendine format atti 800 e yakin fotom 30 u gecik videom kayboldu 

gizem07 gizem07 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Öncelikle silinen verilerin %100 garanti ile geri getirilmesi mümkün olmayabilir.Dolayısıyla verilerinizin bir kısmından feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.Verilerin ne koşulda geri getireleceğini deneyerek gözlemleyeceksiniz.

    Uzmanim.net üzerinde daha önce bu soru çok kez sorulmuştu size iki örnek konu ve iki farklı program denemeniz için aşağıda link vereceğim.Aşağıdaki linklerden gerekli bilgilere ulaşabileceksiniz.

    Silinen videoları geri getirme nasıl yapılır? (Recuva programı ile)

    Android telefonlarda silinmiş smsleri nasıl geri getirebilirim? (EaseUS MobiSaver programı ile)

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Çok üzüldüm. Ama maalesef şansın yok zannediyorum. Zira aradan birbuçuk ay geçmiş. Hemen olsaydı şansın olabilirdi. Ve ayrıca telefonun root'lu olsaydı recovery uygulamalarıyla en azından bir bölümünü kurtarmak mümkün olabilirdi ama bundan sonra root atmak demek telefonu yeniden formatlamak ve yeniden yükleme yapmak demektir. Yani artık hic şansın yok gibi. Belki profesyonel çözümler araştırabilirsin internette ama bunlarda hem garantili olmaz, hem yüksek ödemeler (ücretler) istenir ve ayrıca çokta güvenilmez (pesin ödeme ile dolandirilma riskleri gibi).

      Daha fazla yardımcı olamıyorum, üzgünüm. Geçmiş olsun.

      temmuz temmuz (12505)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol